Închide meniul
VIDEO

„Când să-i antrenez? Mâine?”. Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză în Kosovo. Reacţie categorică după FC Ballkani – CFR Cluj 1-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2022, 23:55

„Când să-i antrenez? Mâine?. Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză în Kosovo. Reacţie categorică după FC Ballkani – CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză în Kosovo. Reacţie categorică după FC Ballkani - CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, în timpul unei conferenţe de presă / Antena Sport

  • Dan Petrescu, primele explicaţii după remiza din Conference League
  • FC Ballkani – CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză în FC Ballkani – CFR Cluj 1-1, la debutul campioanei României în grupele Conference League. Antrenorul grupării din Gruia este convins că jucătorii săi sunt afectaţi de numărul mare de meciuri avut în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României s-a făcut de râs la debutul în UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu s-a chinuit în Kosovo, unde a obţinut doar un rezultat de egalitate. Armend Thaci a deschis scorul în minutul 65, iar CFR Cluj a egalat în prelungiri, în minutul 90+1, prin Yuri Matias.

Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză FC Ballkani – CFR Cluj 1-1

Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două șuturi sau trei maxim pe poartă și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinși în Europa.

Reclamă

E un punct bun pentru moral. Când marchezi în ultimul minut nu poți să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm joi să câștigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.

Toată lumea a spus că noi suntem favoriți. Să egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulțumit. Îți dai seama dacă pierdeam… Pentru mine e mai bine să faci un egal decât să nu pierzi.

Reclamă

La ora asta suntem aici încă… Zburăm… Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm.

Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te afli în forme. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

FC Ballkani – CFR Cluj 1-1, în grupa G a Conference League

Armend Thaci a înscris, în minutul 62, primul gol al meciului de pe stadionul Fadil Vokrri, din Pristina. Golul egalizator a fost înscris în minutul 90+1 de către Yuri.

Reclamă 4 / 0/3

BALLKANI: Frasheri – Thaci, Dellova, Jashanica, Thaqi – Korenica (Lucas 75), Zyba (Bekteshi 79), Emerllahu – Gripshi, Rrahmani (Abazi 84), Krasniqi (Berisha 85). ANTRENOR: Ilir Daja

CFR CLUJ: Scuffet – Braun, Matias, Burcă, Camora – Boateng (Bordeianu 73), Mistrati (Păun 46), Cvek (Buş 86) – C. Deac (Petrila 73), Yeboah, Roger (Malele 62). ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Dellova 18 / Boateng 51, Yuri 89

Arbitri: Urs Schnyder – Marco Zurcher, Zurcher Benjamin (toţi din Elveţia)

Mario Camora, uluit după FC Ballkani – CFR Cluj 1-1

Căpitanul lui CFR Cluj a venit cu prima reacţie după remiza smulsă pe terenul necunoscutei Ballkani. Acesta a comparat gazdele cu echipa lui Gică Hagi, Farul Constanţa.

După ce s-a întâmplat în joc, eu zic că e un rezultat bun pentru noi. A fost o echipă care a avut o posesie foarte, foarte bună. Noi eram pregătiţi pentru acest aspect, în prima repriză au avut posesie, dar nu au avut nicio ocazie de gol.

În repriza a doua au încercat, au dat un gol, dar s-a văzut… e o echipă cu entuziasm, primul meci din grupă, încerci să dai tot până la ultima fază. Dar eu zic că s-a văzut experienţa noastră, după minutul 70 au căzut fizic. Noi am fost mai bine şi am putut să mergem peste ei.

Reclamă

Sunt prima dată în grupe, a fost un entuziasm, la fiecare fază erau aplaudaţi. Şi adevărul e că era o echipă care a jucat un fotbal frumos. Mi s-a părut că a fost o echipă în stilul la noi poate cum e Farul, care joacă fotbal. A jucat frumos„, a declarat Mario Camora după Ballkani – CFR Cluj 1-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc