Închide meniul

Gică Popescu, reacţie nervoasă după ce Farul s-a calificat în play-off-ul Conference League: „Luaţi totul la mişto!”

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 22:13

Reclamă
Gică Popescu, reacţie nervoasă după ce Farul s-a calificat în play-off-ul Conference League: „Luaţi totul la mişto!

Gică Popescu, reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a avut o reacţie nervoasă, după ce Farul s-a calificat în play-off-ul Conference League. Preşedintele campioanei a răspuns criticilor aduse echipei, declarând că trupa lui Gică Hagi a avut parte de adversari dificili în acest sezon european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins-o fără emoţii pe Flora Tallinn, pentru a-şi asigura prezenţa în play-off-ul Conference League. Pentru un loc în grupe, campioana se va duela cu HJK Helsinki, campioana Finlandei.

Gică Popescu, reacţie nervoasă după ce Farul s-a calificat în play-off-ul Conference League

Gică Popescu nu s-a mai putut abţine şi a avut un mesaj categoric pentru cei care au criticat-o pe Farul. „Baciul” a declarat că atât Urartu, cât şi Flora Tallinn, sunt două echipe foarte bune, iar campioana a avut nevoie de meciuri solide pentru a trece de cele două.

De asemenea, fostul internaţional a mai declarat că trupa lui Gică Hagi a pierdut un singur meci european în acest sezon, returul cu Sheriff Tiraspol din Champions League, şi asta din cauza unor greşeli personale comise de jucători.

Pe de altă parte, Gică Popescu a mai lăudat prestaţia portarului Aioani, despre care susţine că a salvat-o pe Farul în multe momente decisive, în timpul meciurilor europene.

Reclamă

„Nu știu care este nivelul fotbalistic al lui HJK. Sunt convins că Gică va analiza cu tot staff-ul meciurile lor în competițiile internaționale. Va fi poate cel mai greu adversar din acest parcurs, unul excelent. Am câștigat 5 din 6. Cel de la Tiraspol l-am pierdut în prelungiri, cu două greșeli personale. Suntem încrezători. E o oportunitate extraordinară pentru noi, pentru jucători, pentru club, dar va fi mult mai dificil decât a fost până acum.

Gică Popescu: „S-a zis că jucăm cu amatori!”

Vă este așa ușor să comentați, pe cuvânt! Dacă erați de față și ați fi văzut pe viu. Luați totul la mișto! Mă refer la comentariile făcute. S-a zis că jucăm cu amatori, că vai de capul celor de la Flora Tallinn, deși au avut un joc de contraatac extraordinar. Vouă vă e foarte ușor să comentați. Au avut o dinamică cum n-am văzut la nicio echipă în aceste preliminarii.

L-am avut pe Aioani într-o formă extraordinară, care ne-a salvat în trei situații la 0-0, dar joacă la noi din fericire! Faptul că au avut 2-3 ocazii înseamnă că au avut un anumit nivel. E tipic românesc să scoatem în evidență ce facem noi prost, dar nu să spunem de ce a câștigat Farul 5 meciuri din 6. Nu puteți să luați totul în derâdere.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem la prima participare, iar până acum avem un parcurs excelent, dar nu luați la mișto, vă rog. Comentariile au fost în derâdere, se zicea că jucăm cu amatori. Totul în derâdere, totul la mișto!”, a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

Louis Munteanu a revenit oficial la Farul

Louis Munteanu a revenit oficial la Farul! Gică Hagi a primit întăriri, după plecarea lui Denis Alibec, din această vară. Farul a anunţat transferul atacantului de de 21 de ani la două zile după calificarea în play-off-ul Conference League.

Farul a anunţat oficial transferul lui Louis Munteanu, printr-un comunicat emis pe conturile clubului. Atacantul a revenit la formaţia lui Gică Hagi sub formă de împrumut de la Fiorentina, pentru un sezon.

„Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră pentru sezonul 2023-2024. În vârstă de 21 de ani, pe care i-a împlinit în luna iunie, Louis Munteanu a fost unul dintre artizanii titlului obținut de Farul Constanța în sezonul 2022-2023, în care a marcat 10 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri disputate în alb-albastru.

Bine ai revenit, Louis, și cel puțin la fel de multe realizări alături de Farul și în acest campionat!”, se arată în anunţul postat de Farul, pe pagina oficială a clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și