Închide meniul

Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 21:28

Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!

Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion. Patronul FCSB nu va merge la returul cu Dunajska Streda de pe Arena Naţională. Becali aşteaptă ca Dică să ducă echipa în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB porneşte favorită în returul cu Dunajska Streda, după victoria cu 1-0 din Slovacia. Pentru a ajuns în grupe, FCSB trebuie să treacă şi de învingătoarea dintre Viking şi Sligo Rovers. În tur, nordicii s-au impus cu 5-1.

Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion

Valoarea noastră, avem și 1-0, jucăm și acasă, totul e în favoarea noastră. Cred că o să fim vreo 40.000. Eu nu vin decât când suntem în grupe, fără nicio emoție, la spectacol.

Știi cum este, atunci când ai o mașină și dacă lipsesc trei rotițe, mai greu funcționează. Edjouma nu era, Olaru nu era, Coman nu era: trei rotiţe„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea pe banca celor de la FCSB

Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea pe banca celor de la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că va sta pe bancă, lângă Nicolae Dică, la meciul retur cu Dunajska Streda.

Reclamă

Mihai Stoica a precizat că decizia e valabilă doar pentru meciurile din cupele europene. Managerul general al FCSB şi-a argumentat decizia prin faptul că ştie mai multe limbi străine şi că are şi experienţă în ceea ce priveşte meciurile internaţionale.

Plecăm cu 1-0, e un avantaj, dar trebuie să fim atenți, fanii sper să fie mai inteligenți la meciul acesta să nu se lase provocați de suporterii adverși.

Eu voi sta pe bancă la meciul cu Dunajska Streda. Nu mai am chef să stau în general pe bancă, dar la meciurile internaționale stau pentru că știu mai multe limbi străine și am peste 150 de meciuri europene la care am participat și mai am experiență„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica anunță „infernul” la FCSB – Dunajska Streda

Mihai Stoica a anunțat că FCSB a vândut un număr record de bilete pentru returul cu Dunajska Streda, din turul trei preliminar al Conference League.

Cu Saburtalo, la precedenta partidă europeană de pe teren propriu, roș-albaștrii au fost susținuți din tribune de 25.000 de oameni. MM Stoica a precizat că asistența de la acel meci va fi depășită la returul cu Dunajska Streda.

„Mai sunt două zile de ‘case’ și s-au dat deja cam cât s-ar bucura unii să dea într-un sezon. Doar că nu dau. Cifrele cu Saburtalo sunt istorie…”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

De cinci ani nu a mai jucat FCSB în grupele unei competiții europene. În sezonul 2017-2018, tot cu Nicolae Dică pe bancă, roș-albaștrii ajungeau în „primăvara” Europa League, unde obțineau o victorie uriașă cu Lazio, 1-0. Italienii s-au impus însă la retur cu 5-1.

Gigi Becali a făcut anunţul în privinţa lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Dunajska Streda

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman s-a recuperat miraculos. Căpitanul roş-albaştrilor a fost tratat de vraciul Marjiana, şi astfel Nicolae Dică se va putea baza pe serviciile sale, mai repede decât ar fi sperat.

„Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, ca s-a recuperat prea repede”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman a fot înlocuit de Răzvan Oaidă la pauza partidei dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul lui FCSB a suferit o ruptură musculară, pentru care ar fi putut sta departe de teren 6 săptămâni.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! „Campionii, campionii” se strigă din tribune 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și