Închide meniul

Mihai Stoica anunță „infernul” la FCSB – Dunajska Streda: „Bilete s-au dat deja cam cât s-ar bucura unii să dea într-un sezon!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 18:31

Mihai Stoica anunță „infernul la FCSB – Dunajska Streda: „Bilete s-au dat deja cam cât s-ar bucura unii să dea într-un sezon!

FCSB e favorită la calificarea în play-off-ul Conference League

Suporterii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat că FCSB a vândut un număr record de bilete pentru returul cu Dunajska Streda, din turul trei preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Saburtalo, la precedenta partidă europeană de pe teren propriu, roș-albaștrii au fost susținuți din tribune de 25.000 de oameni. MM Stoica a precizat că asistența de la acel meci va fi depășită la returul cu Dunajska Streda.

Mihai Stoica anunță „infernul” la FCSB – Dunajska Streda

„Mai sunt două zile de ‘case’ și s-au dat deja cam cât s-ar bucura unii să dea într-un sezon. Doar că nu dau. Cifrele cu Saburtalo sunt istorie…”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.’

FCSB s-a impus cu 1-0 în turul duelului cu Dunajska Streda. Unicul gol al partidei a fost marcat de Joonas Tamm.

Reclamă

În cazul în care va trece de Dunajska Streda, FCSB va juca în play-off-ul Conference League, cel mai probabil, cu Viking. Norvegienii au câștigat cu 5-1 turul cu Sligo Rovers.

De cinci ani nu a mai jucat FCSB în grupele unei competiții europene. În sezonul 2017-2018, tot cu Nicolae Dică pe bancă, roș-albaștrii ajungeau în „primăvara” Europa League, unde obțineau o victorie uriașă cu Lazio, 1-0. Italienii s-au impus însă la retur cu 5-1.

Gigi Becali continuă campania de trasnferuri la FCSB

Gigi Becali a efectuat opt transferuri în această vară. Ultimii jucători alăturaţi lotului lui Nicolae Dică sunt Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc, pe care i-a luat „la pachet” de la Farul, şi Marco Dulca, adus de la Chindia. Becali a dezvăluit că ţinteşte să transfere încă un atacant. Pe acest post, patronul roş-albaştrilor i-a adus pe Bogdan Rusu şi David Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Gigi Becali vrea să nu se pripească, pentru a evita o situaţie precum cea a celor de la Rapid, care s-a confruntat cu falimentul, şi a celor de la Dinamo, care a retrogradat în liga secundă.

„Tată, la ora asta vreau un atacat de 27, 28 de ani, cu experiență. Eu i-am luat pe Miculescu și Radaslavescu ca să iau bani pe ei.

Dacă ne calificăm, mai iau repede unu sau doi atacanți, dar mai în vârstă, cu experiență. Și după aia, dacă ne calificăm și în grupe, mai iau doi tot mai în vârstă.

Totul trebuie calculat și făcut cu înțelepciune. Trebuie să știm și dacă ne calificăm și dacă mai luăm bani. Dacă nu luăm, trebuie să ne mai subțiem. Ca altfel ajungem ca Rapid și ca Dinamo”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali a făcut anunţul în privinţa lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Dunajska Streda

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman s-a recuperat miraculos. Căpitanul roş-albaştrilor a fost tratat de vraciul Marjiana, şi astfel Nicolae Dică se va putea baza pe serviciile sale, mai repede decât ar fi sperat.

„Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, ca s-a recuperat prea repede”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman a fot înlocuit de Răzvan Oaidă la pauza partidei dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul lui FCSB a suferit o ruptură musculară, pentru care ar fi putut sta departe de teren 6 săptămâni.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica anunță „infernul” la FCSB – Dunajska Streda
  • Anunțul făcut de managerul general de la clubul lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și