Închide meniul

Gigi Becali a anunţat marea absenţă din lotul lui Nicolae Dică pentru FCSB – Silkeborg: „Ar fi bine să nu joace!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 12:36

Gigi Becali a anunţat marea absenţă din lotul lui Nicolae Dică pentru FCSB – Silkeborg: „Ar fi bine să nu joace!

Gigi Becali a anunţat marea absenţă din lotul lui Nicolae Dică pentru FCSB - Silkeborg

Jucătorii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Gigi Becali a anunţat marea absenţă din lotul lui Nicolae Dică pentru FCSB – Silkeborg. Patronul roş-albaştrilor a transmis că Florinel Coman nu va evolua în returul cu danezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe de România” a fost unul dintre cei 7 jucători lăsați acasă la meciul tur cu danezii, pierdut cu 5-0 de FCSB.

Gigi Becali a anunţat marea absenţă din lotul lui Nicolae Dică pentru FCSB – Silkeborg

După victoria cu Petrolul Ploieşti, scor 2-0, căpitanul roș-albaștrilor a recunoscut că „a fost bine că am rămas acasă”, chiar dacă echipa sa a fost distrusă de Silkeborg.

„La Florinel Coman sunt mici probleme, mi-a spus Dică. Mi-a zis că ar fi bine să nu joace și i-am răspuns ‘cum crezi tu!'”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1, după aproape doi ani. Căpitanul FCSB-ului a marcat primul său gol în campionat în această seară, după 673 de zile. Atacantul de 24 de ani a „spart gheața” în derby-ul Petrolul – FCSB 0-2, din etapa a 13-a.

Reclamă

„Mbappe de România” a ieșit la rampă în debutul reprizei a doua. Coman a fost servit în fața porții de Andrei Cordea și a îndeplinit o simplă formalitate, stabilind scorul final.

„Aveam mare nevoie de aceste puncte. Sperăm să o ținem tot așa. După pauza competițională am reușit să legăm două victorii și totul merge bine în campionat. Trebuia să spălăm și rușinea din Danemarca, a mers totul bine și s-au făcut lucruri bune, de la portar la atacant.

Cei care s-au dus în Danemarca și-au dorit să câștige, dar au dat de o echipă foarte bine pusă la punct de antrenor, pe un teren sintetic. Așteptăm returul și cred că vom avea o ambiție în plus după acest eșec. M-am simțit groaznic (n.r. – urmărind meciul tur cu Silkeborg la TV).

Reclamă 4 / 0/3

Orice jucător care intră joi va fi mult mai motivat decât la un meci normal. Au fost meciuri din 3 în 3 zile, n-am mai jucat așa de câțiva ani. Este un șoc. Pentru mine este mai bine că am rămas acasă, am fost mai odihnit. Și pentru ceilalți. Asta nu înseamnă că am intrat în vacanță, am făcut antrenamente foarte grele în timpul acela.

(N.r. – Despre golul său din Petrolul – FCSB) Nici nu vreau să mă gândesc, mă bucur că am dublat avantajul și am stat mai liniștiți. (N.r. – Primul său gol în campionat, după aproape doi ani) Da? Să vedem meciurile viitoare. Important e că am reușit să legăm două victorii în campionat, asta e important la momentul actual. E puțin pentru o echipă ca Steaua, dar sunt sigur că vom urca în clasament”, a spus Florinel Coman, pentru Digisport.

Gigi Becali a confirmat că îl vrea pe Arnold Garita

Gigi Becali a confirmat că îl vrea pe Arnold Garita. Patronul FCSB a fost impresionat de atacantul celor de la FC Argeş şi l-a avertizat şi pe Nicolae Dică înaintea meciului direct cu piteştenii.

Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe Arnold Garita, camerunezul cotat la 450.000 de euro de la FC Argeş, cu 4 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

„Da, da, da. Așa este, de unde știi? Garita a fost o chestiune de moment, l-am văzut în meciul cu noi, în meciul cu Craiova, parcă și i-am spus lui Dică. I-am spus ”să vezi ce ne face ăsta.

E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Rămâne de văzut pentru ce preţ se va înţelege Becali cu oamenii din conducerea piteştenilor. Asta dacă ţinem cont că a ratat în această vară transferul unui alt jucător al lui Prepeliţă, Işfan, pentru care a făcut o ofertă de 500.000 de euro, refuzată de FC Argeş.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și