Închide meniul

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1: „Aveam mare nevoie!”. „Mbappe de România”, anunț ferm înaintea returului cu Silkeborg

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 23:43

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta de goluri din Liga 1: „Aveam mare nevoie!. „Mbappe de România, anunț ferm înaintea returului cu Silkeborg

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1, după aproape doi ani. Căpitanul FCSB-ului a marcat primul său gol în campionat în această seară, după 673 de zile. Atacantul de 24 de ani a „spart gheața” în derby-ul Petrolul – FCSB 0-2, din etapa a 13-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe de România” a ieșit la rampă în debutul reprizei a doua. Coman a fost servit în fața porții de Andrei Cordea și a îndeplinit o simplă formalitate, stabilind scorul final.

Ce a spus Florinel Coman după ce a încheiat „seceta” de goluri din Liga 1, după aproape doi ani

Florinel Coman nu mai marcase din decembrie 2020. La finalul meciului de la Ploiești, atacantul FCSB-ului s-a arătat fericit că echipa lui Nicolae Dică a reușit să obțină două victorii consecutive în Liga 1.

„Mbappe de România” așteaptă cu nerăbdare returul cu Silkeborg, de joi seară, din grupele Conference League. Florinel Coman a fost unul dintre cei 7 jucători lăsați acasă la meciul tur cu danezii, pierdut cu 5-0 de FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor a recunoscut că „a fost bine că am rămas acasă”, chiar dacă echipa sa a fost distrusă de Silkeborg.

Coman este convins că toți jucătorii care vor evolua în returul cu danezii vor da totul pe teren:

Reclamă

„Aveam mare nevoie de aceste puncte. Sperăm să o ținem tot așa. După pauza competițională am reușit să legăm două victorii și totul merge bine în campionat. Trebuia să spălăm și rușinea din Danemarca, a mers totul bine și s-au făcut lucruri bune, de la portar la atacant.

Cei care s-au dus în Danemarca și-au dorit să câștige, dar au dat de o echipă foarte bine pusă la punct de antrenor, pe un teren sintetic. Așteptăm returul și cred că vom avea o ambiție în plus după acest eșec. M-am simțit groaznic (n.r. – urmărind meciul tur cu Silkeborg la TV).

Orice jucător care intră joi va fi mult mai motivat decât la un meci normal. Au fost meciuri din 3 în 3 zile, n-am mai jucat așa de câțiva ani. Este un șoc. Pentru mine este mai bine că am rămas acasă, am fost mai odihnit. Și pentru ceilalți. Asta nu înseamnă că am intrat în vacanță, am făcut antrenamente foarte grele în timpul acela.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre golul său din Petrolul – FCSB) Nici nu vreau să mă gândesc, mă bucur că am dublat avantajul și am stat mai liniștiți. (N.r. – Primul său gol în campionat, după aproape doi ani) Da? Să vedem meciurile viitoare. Important e că am reușit să legăm două victorii în campionat, asta e important la momentul actual. E puțin pentru o echipă ca Steaua, dar sunt sigur că vom urca în clasament”, a spus Florinel Coman, pentru Digisport.

Florinel Coman, final de coșmar în Liga 1!

Florinel Coman, final de coșmar în Liga 1! Atacantul de 24 de ani a „spart gheața” în Petrolul – FCSB. „Mbappe de România” a marcat primul său gol în Liga 1, după 673 de zile.

Atacantul de 24 de ani a ieșit la rampă în minutul 47 al derby-ului cu Petrolul. Defensiva „lupilor galbeni” a cedat, iar elevii lui Nicolae Dică au profitat din plin. Andrei Cordea a pornit într-o cursă superbă pe flancul drept, a depășit un adversar și a centrat în fața porții. Acolo se afla Florinel Coman, care a reluat din prima, în plasă.

Florinel Coman a marcat primul său gol în Liga 1, în acest sezon

Florinel Coman nu mai marcase în Liga 1 din 5 decembrie 2020, de la o victorie cu UTA Arad, scor 3-0.

Este al 3-lea gol înscris de căpitanul FCSB-ului în toate competițiile, în acest sezon. „Mbappe de România”, așa cum l-a poreclit Gigi Becali, a mai marcat de două ori în preliminariile Conference League.

Billel Omrani, busculat în careu de Huja în Petrolul – FCSB

Billel Omrani putea scoate un penalty în meciul Petrolul – FCSB, din etapa a 13-a a Ligii 1. Atacantul francez a fost busculat în careu de Huja, dar nu l-a convins pe Horaţiu Feşnic că a fost faultat.

Reclamă

Faza controversată a avut loc în minutul 28. Omrani a avut prim-planul şi, chiar dacă nu avea poziţie de a şuta, a fost pus la pământ de fundaşul „lupilor”. Jucătorul de 29 de ani a cerut o lovitură de la 11 metri şi a protestat.

Horaţiu Feşnic nu a intervenit şi a lăsat jocul să continue. „Centralul” partidei a aşteptat o veste şi din cabina VAR, dar Marius Badea i-a dat dreptate şi a considerat că Omrani nu a fost faultat.

Pe reluări s-a văzut totuşi că intervenţia jucătorului de la Petrolul a fost una cel puţin la limita regulamentului. „Fault clar!”, au strigat comentatorii partidei.

Billel Omrani a contribuit la deschiderea scorului de pe arena „lupilor”. În minutul 45+2, francezul a trecut de doi adversari şi i-a centrat perfect lui Dawa, care a trimis mingea în poarta apărată de Vâlceanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și