Închide meniul

Gigi Becali a jucat la pariuri, înainte de Nordsjaelland – FCSB! Suma colosală pierdută de patronul roş-albaştrilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 19:52

Gigi Becali a jucat la pariuri, înainte de Nordsjaelland – FCSB! Suma colosală pierdută de patronul roş-albaştrilor

Un fost campion cu FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a jucat la pariuri înainte de Nordsjaelland – FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a mizat suma de 20.000 de euro pe o calificare a echipei sale, însă a pierdut în cele din urmă pariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League. Nordsjaelland s-a impus cu scorul de 2-0 în retur, după remiza din tur, scor 0-0.

Gigi Becali a jucat la pariuri, înainte de Nordsjaelland – FCSB

Gigi Becali a oferit o declaraţie surprinzătoare, după ce FCSB a pierdut calificarea în play-off-ul Conference League. Patronul roş-albaştrilor a declarat că a mizat 20.000 de euro pe calificarea echipei sale, după ce iniţial a încercat să mizeze 50.000 de euro.

Dacă s-ar fi calificat FCSB, Gigi Becali câştiga 140.000 de euro, ca urmare a cotei pe care o primiseră roş-albaştrii pentru a se califica în play-off-ul Conference League.

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali: „E un fleac!”

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că nu a riscat nicio sancţiune prin faptul că a pariat pe un meci al echipei sale. Acesta susţine că ar fi fost amendat doar în cazul în care ar fi pariat pe o partidă a FCSB-ului din competiţiile interne.

„Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, nu ai voie în România, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă. Există un aranjament? Nu am voie să pariez? De ce nu e moral, să pariez pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, atunci. Dar, dacă pariez că câștig, nu am nicio treabă. De ce nu am voie? Nu am voie să mă distrez? Cum are orice om voie. Trebuie să luăm lucrurile logice. Ăsta este un joc.

Nu e o chestiune de patimă. Toate au o logică, dacă fac după aia o obișnuință, da, dar dacă pun 20.000, e un fleac. A zis după aia că a scăzut cota, era 5. Am pus după primele două, când am avut noi ocaziile alea cu Coman. Nu era vorba aici, era o chestiune că pariez pe echipa mea”, a mai spus Gigi Becali, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și