Închide meniul

Gigi Becali anunţă amenzi pentru fotbaliştii de la FCSB care încalcă noul regulament intern: „De ce să faci asta?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 17:04

Gigi Becali anunţă amenzi pentru fotbaliştii de la FCSB care încalcă noul regulament intern: „De ce să faci asta?

Gigi Becali anunţă amenzi

Jucătorii lui FCSB, după returul cu Nordsjaelland / Profimedia

Gigi Becali anunţă amenzi pentru fotbaliştii care încalcă noul regulament intern. FCSB a fost eliminată în turul 3 preliminar Conference League de Norsjaelland, care s-a impus cu 2-0 la general. Vlad Chiricheş, fundaşul revenit în această vară la FCSB, şi-a lăsat echipa în 10 oameni în ultima jumătate de oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă al doilea cartonaş galben a fost primit pentru un fault inutil, primul avertisment a venit după ce fundaşul de 33 de ani a protestat.

Gigi Becali anunţă amenzi pentru fotbaliştii de la FCSB care încalcă noul regulament intern: „De ce să faci asta?”

După eliminarea lui Vlad Chiricheş din returul cu Nordsjaelland, Gigi Becali a anunţat că nu va mai tolera un astfel de comportament din partea jucătorilor. Patronul FCSB-ului va da amenzi de 25.000 de euro jucătorilor care vor lua cartonaşe galbene din cauza protestelor.

„Cine mai ia galben pentru comentarii, primește 25.000 de euro amendă! De ce să comentezi tu? Comentează Messi la arbitru? Comentează marii fotbaliști? Aia e. Dacă dat arbitrul mai întoarce decizia dacă protestezi?”, a anunţat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Eliminată din cupele europene, FCSB se va concentra pe meciurile din campionat. Duminică, vicecampioana României va juca împotriva celor de la Poli Iaşi. FCSB revine pe Arena Naţională, după ce a jucat cu CFR Cluj şi Nordsjaelland pe stadionul Steaua.

Reclamă

Vlad Chiricheş, prima reacţie după eliminarea din meciul cu Nordsjaelland

Vlad Chiricheş a declarat că primul cartonaş galben pe care l-a încasat a fost acordat în mod eronat de către arbitru. Fundaşul şi-a recunoscut însă vina la cel de-al doilea fault, care i-a adus de altfel şi eliminarea.

„Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Reclamă 4 / 0/3

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat.

Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi. Asta s-a întâmplat şi acum trebuie să acceptăm asta şi să ne concentrăm pe campionat.

Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și