Închide meniul

Gigi Becali anunță schimbarea totală a lui Florinel Coman, după plecarea lui Florin Tănase: ”A luat o hotărâre legată de viața lui, are și copil”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 iulie 2022, 11:01

Gigi Becali anunță schimbarea totală a lui Florinel Coman, după plecarea lui Florin Tănase: ”A luat o hotărâre legată de viața lui, are și copil”

Gigi Becali anunță schimbarea totală a lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul meciului FCSB - Saburtalo 4-2 / Hepta

Gigi Becali anunță schimbarea totală a lui Florinel Coman! Patronul susține că plecarea lui Florin Tănase l-a convins pe Coman că el poate fi următorul lider al celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mbappe” a marcat un gol extrem de important cu Saburtalo și a dat totul pe teren, în cele 88 de minute pe care le-a jucat. Gigi e convins că apariția unui copil în viața lui l-a făcut pe Coman să renunțe la viciile care i-au afectat traiectoria carierei.

Gigi Becali anunță schimbarea totală a lui Florinel Coman

”Nu e ăla Coman, nu e nici un sfert la ce ar trebui să fie. Nu a fost în apele lui. Dar a jucat cu inima, a dat tot. Era mort, nu mai putea. La un moment dat a căzut pe jos. Frâna și-a pus el pentru că nu l-au mai ținut picioarele. Acolo trebuia să marcăm dacă Coman era bine și avea mușchii sănătoși.

Cred că și-a dat seama că a văzut că pleacă și Tănase și a luat o hotărâre în ceea ce privește viața lui. Pentru că are și copil. Și credea că nu contează că fumează, nu contează la ce oră se culcă. Și acum se dă cu capul de pereți. Și-a dat seama că trebuia să ducă o viață mai antrenantă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman: „Nu am mai văzut poarta de foarte mult timp”

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference league după ce a învins-o după un meci incredibil pe pe Saburtalo, scor 4-2. În tur, georgienii reuşiseră să câştige cu 1-0. Dawa (44), Edjouma (55), Florinel Coman (80) şi Radunovic (87-pen.) au înscris golurile victoriei de pe Arena Naţională, la debutul lui Nicolae Dică în noul său mandat la vicecampioana României. Florinel Coman a avut prima reacţie la finalul partidei FCSB – Saburtalo.

Reclamă

„Un meci dificil, dar o calificare meritată. Am avut multe ocazii. Per total suntem mulţumiţi că ne-am calificat. Este un meci, important este că ne-am calificat. Am dominat, părerea mea. S-au văzut nişte trasee de joc, suntem mulţumiţi pentru primul meci.

Da, am pierdut puţin controlul, cred că ne-am relaxat puţin. Dar am intrat doar cu gândul de a câştiga meciul, nimic altceva. Nu am mai văzut poarta de foarte mult timp, dar sunt fericit că am marcat şi că am dat dovadă de un grup puternic. Aveam nevoie să câştigăm un meci şi sper ca de etapa viitoare să o ţinem numai cu victorii. A fost cel mai frumos public din România.

Eu l-am mai avut pe Dică, e un antrenor foarte bun. Vrea să scoată maxim din fiecare. A venit cu un nou aer, sperăm să o ţină tot aşa. E o motivare pentru mine (n.r. banderola de căpitan), sper să trag echipa pentru mine. Tănase a stat până ieri cu noi în cantonament, este foarte bine pentru noi, a lăsat un gol, dar trebuie să ne ridicăm cât mai sus. Ne bucurăm pentru el, trebuia să plece de 2 ani, părerea mea, dar suntem bucuroşi pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Sincer nu vreau să mă gândesc la următorul meci. Va fi greu, dar dacă acumulăm ritmul necesar, de care avem nevoie, cred că putem să intrăm în grupe. Acum a fost o altă atitudine, un alt fotbal practicat, cred că va fi tot mai bine. Sunt foarte optimist„, a declarat Florinel Coman.

Florinel Coman, primul gol după un an

Florinel a spart gheaţa! A reuşit astfel primul său gol după o pauză de un an. Nu mai marcase, într-un meci oficial, de pe 29 iulie 2021. O făcea atunci în înfrângerea umilitoare cu Şahtior Karagandy, tot din Conference League. A urmat o „secetă” uriaşă pentru jucătorul pe care Gigi Becali îşi dorea să îl vândă cu zeci de milioane de euro.

Florinel Coman a fost schimbat cu cinci minute înainte de final şi a fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii lui FCSB. Banderola a ajuns pe braţul lui Octavian Popescu. Florinel Tănase, cel care a fost căpitanul roş-albaştrilor, a văzut din lojă partida. Este aproape de un transfer în China, iar conducătorii clubului au decis să nu rişte.

Recomandări
  • Florinel Coman a marcat un gol în FCSB – Saburtalo 4-2
  • Coman, primul gol după un an

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și