Închide meniul

Gigi Becali, anunțul momentului după umilința FCSB-ului din Georgia: „Ies din fotbal, am luat hotărârea!”. Când va pleca de la conducerea „roș-albaștrilor”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 21:10

Gigi Becali, anunțul momentului după umilința FCSB-ului din Georgia: „Ies din fotbal, am luat hotărârea!. Când va pleca de la conducerea „roș-albaștrilor

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunț furibund după umilința FCSB-ului din Georgia. Vicecampioana României a fost învinsă de FC Saburtalo Tbilisi, scor 0-1, în manșa tur din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Becali a avut un mesaj clar și răspicat: va ieși din fotbal în 2-3 ani.

Gigi Becali a făcut anunțul momentului după umilința FCSB-ului din Georgia

Gigi Becali a ajuns la concluzia că FCSB nu are valoare, după ultima înfrângere suferită. Latifundiarul din Pipera își propune să lichideze clubul în următorii ani.

„E adevărat, e ruşine, dar nu să subjuge. Cum să subjuge? Asta când e 2-0 sau 3-0. Spuneţi ce vreţi, eu vă spun ce cred eu. Eu cred că noi n-avem valoare. Eu cred că am rămas în urmă şi cu valorile jucătorilor şi cu sistemul ăsta de pregătire, de antrenament. Eu aşa cred. Eu ies din fotbal, ies în 2-3 ani. Am luat hotărârea. Închid, lichidez! Nu mai am de unde să scot bani. Niciodată nu comandă cineva averea mea. Îmi scot banii şi la revedere!”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Saburtalo – FCSB 1-0. Vicecampioana României a suferit o rușine istorică în turul 2 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii au plecat învinși din Georgia, la căpătul unui meci în care au fost dominați la toate capitolele.

Reclamă

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în meciul cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unica reușită a venit în minutul 41.

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

FCSB, înfrângere rușinoasă în fața lui Saburtalo

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Lui FCSB i-a trecut glonțul pe la ureche și în minutul 11, când Sikharulidze a reluat cu capul puțin peste poartă chiar de lângă debutantul Joonas Tamm.

Saburtalo putea să marcheze și în prelungirile primei părți, când Ovidiu Popescu a pasat direct la adversar în interioriul propriului careu. Ștefan Târnovanu și-a mai spălat însă din păcatele de la golul din minutul 41. În startul reprizei secunde, Târnovanu a mai intervenit și la un șut al georgienilor din șase metri.

Cele mai mari ocazii ale FCSB-ului i-au aparținut lui Andrei Cordea și Florinel Coman. Fostul jucător de la Academica Clinceni a avut două șuturi bune parate de portarul advers, în ce timp ce „Mbappe de România” a șutat în bară.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și