Închide meniul

Gigi Becali, desfiinţat de presa daneză înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Nebun!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 8:54

Reclamă
Gigi Becali, desfiinţat de presa daneză înainte de FCSB – Nordsjaelland: „Nebun!

Hepta

Gigi Becali a fost desfiinţat de presa daneză înainte de FCSB – Nordsjaelland, după declaraţiile pe care le-a dat. Danezii l-au numit „nebun” pe Becali după ce patronul de la FCSB a spus că îi va spulbera pe cei de la Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vreau să fac echipă tare! Despre danezi nu știu nimic, alții spun că e echipă tare, însă nu sunt italieni sau spanioli. Danezii îi spulberăm noi!”, a fost declaraţii care i-a iritat pe danezi.

Gigi Becali, desfiinţat de presa daneză înainte de FCSB – Nordsjaelland

„Patron de club ‘nebun’: O vom distruge pe Nordsjaelland!”, este titlul articolului care face referire la Gigi Becali. Jurnaliştii din Danemarca au continuat şi au făcut o caracterizare atât celor de la FCSB, cât şi lui Gigi Becali.

„FC Nordsjaelland se va confrunta cu una dintre cele mai bune echipe din România. Clubul e cunoscut pentru paronul ei, Gigi Becali, care face declarații senzaționale săptămână de săptămână. Când Gigi Becali a spus că nu știe nimic despre echipele daneze, ar trebui măcar să-și aducă aminte de Silkeborg. 

Sezonul trecut, FCSB și Silkeborg au evoluat împreună în grupele Conference League, iar echipa lui Nielsen a învins cu 5-0 și acasă, dar și în deplasare”, au scris jurnaliștii danezi de la tipsbladet.dk.

Reclamă

Gigi Becali anunţă că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea

Gigi Becali anunţă că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea. Gigi Becali a revenit cu o nouă declaraţie, după ce la prânz spunea că meciul din Conference League nu se va disputa pe stadionul Ghencea.

„Da, s-a rezolvat, jucăm în Ghencea. Pot să vă confirm acest lucru. Ar fi fost cea mai mare nedreptate posibilă ca un meci atât de important să nu se joace pe un asemenea stadion, care se ridică la pretențiile europene”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Patronul FCSB ar fi încasat 350.000 de euro din vânzarea de bilete la meciul cu CFR Cluj, iar duelul cu danezii din Conference League e de aşteptat să fie şi el atractiv pentru fani.

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul Ghencea are o capacitate de 31.254 de locuri, iar la derby-ul FCSB – CFR Cluj au fost prezenţi 28.519 spectatori.

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Danezii sunt într-o formă excelentă

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Formația daneză a început excelent campionatul intern și a obținut un nou succes, înainte de meciul din trurul 3 preliminar al UEFA Conference League.

FCSB se va duela cu vicecampioana din Danemarca în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida tur a „dublei” este programată pe 10 august, în România, în timp ce returul va avea loc pe data de 17, pe terenul danezilor. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Vicecampioana din Danemarca, Nordsjaelland, s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Brondby, cu scorul de 3-1. Pentru adversara „roș-albaștrilor” au marcat Ingvartsen, Nuamah și Frese, în timp ce singurul gol al adversarilor a fost înscris de Vallys.

După acest succes, cei de la Nordsjaelland au ajuns la 3 victorii din tot atâtea posibile, în noul sezon al campionatului din Danemarca. Astfel, formația pregătită de Johannes Thorup se află pe primul loc în campionatul intern, cu maximum de puncte după 3 etape.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și