Închide meniul

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Danezii sunt într-o formă excelentă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 22:54

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Danezii sunt într-o formă excelentă

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB

Jucătorii lui Nordsjaelland / Profimediaimages

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Formația daneză a început excelent campionatul intern și a obținut un nou succes, înainte de meciul din trurul 3 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu vicecampioana din Danemarca în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida tur a „dublei” este programată pe 10 august, în România, în timp ce returul va avea loc pe data de 17, pe terenul danezilor. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Vicecampionii s-au impus în fața lui Brondby

Vicecampioana din Danemarca, Nordsjaelland, s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Brondby, cu scorul de 3-1. Pentru adversara „roș-albaștrilor” au marcat Ingvartsen, Nuamah și Frese, în timp ce singurul gol al adversarilor a fost înscris de Vallys.

După acest succes, cei de la Nordsjaelland au ajuns la 3 victorii din tot atâtea posibile, în noul sezon al campionatului din Danemarca. Astfel, formația pregătită de Johannes Thorup se află pe primul loc în campionatul intern, cu maximum de puncte după 3 etape.

Precedentele victorii au fost înregistrate împotriva celor de la Viborg (4-1) și împotriva lui Aarhaus (3-1). Astfel, danezii vor veni în România, pentru partida tur din „dubla” cu FCSB în formă maximă, iar misiunea „roș-albaștrilor” se anunță una extrem de dificilă.

Reclamă

Vicecampioana României nu are totuși amintiri plăcute din ultima înfruntare cu o echipă din Danemarca. În sezonul trecut, în cadrul grupelor UEFA Conference League, „roș-albaștrii” conduși atunci de Nicolae Dică s-au duelat cu cei de la Silkeborg. Formația daneză a reușit să se impună cu scorul de 5-0 în cadrul ambelor partide. Cele două meciuri reprezintă un moment rușinos în istoria europeană a formației patronate de Gigi Becali.

Elias Charalambous, uluit de ceea ce se întâmplă înainte de FCSB – Nordsjaelland. Ce l-a surprins pe tehnician

Antrenorul cipriot de pe banca echipei lui Gigi Becali a vorbit despre situația echipei sale, care nu știe unde va juca partida tur din „dubla” cu Nordsjaelland. Situația vicecampioanei este cauzată de oficialii celor de la CSA Steaua, care încă nu au oferit un răspuns cu privire la punerea la dispoziție a stadionului, pentru partida cu danezii.

„Sunt foarte surprins pentru că vorbim despre cel mai bun club din România. Este sâmbătă, jucăm joi şi nu ştim unde vom juca! Cred că, în acest moment, ar trebui să alegem pe ce stadion să jucăm, nu să găsim un stadion pe care să jucăm!

Reclamă 4 / 0/3

Am fost foarte surprins când am auzit ieri pentru că este foarte ciudat ceea ce se întâmplă aici! Nu este treaba mea să rezolv asta, dar FCSB Steaua trebuie să aibă trei stadioane din care să aleagă, nu să se chinuie să găsească unul”, a spus antrenorul, la o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și