Închide meniul

Gigi Becali, dialog fabulos cu Ion Crăciunescu după ce FCSB-ului i-a fost refuzat un penalty în meciul cu Anderlecht: „Ai văzut vreodată așa ceva?”/”Nu ai cum!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 17:02

Gigi Becali, dialog fabulos cu Ion Crăciunescu după ce FCSB-ului i-a fost refuzat un penalty în meciul cu Anderlecht: „Ai văzut vreodată așa ceva?/Nu ai cum!

Gigi Becali a avut un schimb de replici fabulos cu Ion Crăciunescu

Gigi Becali și Ion Crăciunescu, în timpul unor interviuri / Hepta

  • Gigi Becali, schimb de replici savuros cu Ion Crăciunescu
  • iFight Heroes este azi, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Gigi Becali a avut un dialog savuros cu Ion Crăciunescu după ce FCSB-ului i-a fost refuzat un penalty în meciul cu Anderlecht, încheiat la egalitate, scor 0-0, în runda a doua din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 29 al partidei de pe Arena Națională, când Joyskim Dawa a fost trântit la pământ de portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge.

Gigi Becali, dialog savuros cu Ion Crăciunescu după FCSB – Anderlecht 0-0

Întregul stadion a răbufnit și a cerut penalty, însă arbitrul austriac Sebastian Gishamer a considerat că intervenția goalkeeper-ului belgienilor a fost regulamentară.

Reclamă

Gigi Becali a dezbătut faza respectivă cu fostul arbitru FIFA, Ion Crăciunescu. Patronul FCSB l-a întrebat sincer pe fostul central dacă a văzut vreo fază asemănătoare pe vremea când arbitra. Răspunsul lui Crăciunescu n-a întârziat să apară și a fost cât se poate de ferm:

„Așa ceva ai văzut vreodată când erai arbitru?”, a întrebat Gigi Becali, pentru Digisport.

Reclamă

„Nu, domne! Nu ai cum. Îi pui mâna după gât, îi pui și piciorul în față. Dacă nu dai gol (n.r. – FCSB), nu lași avantaj și dai penalty!”, a replicat Ion Crăciunescu.

Reluările au arătat faptul că Dawa a fost, pur şi simplu, trântit în careu de portarul belgienilor, Van Crombrugge. Portarul celor de la Anderlecht l-a apucat cu o mână de piept şi cu una de cap pe Dawa. Arbitrul austriac a lăsat însă jocul să continue.

La prima întrerupere a jocului, Sebastian Gishamer i-a acordat cartonaşul galben lui Darius Olaru. La rândul său, Nicolae Dică a făcut o adevărată criză de nervi pe margine.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, lăsat cu „gura căscată” de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0

Gigi Becali a fost lăsat cu „gura căscată” de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0. Patronul vicecampioanei l-a lăudat la scenă deschisă pe mijlocașul francez care a avut o prestație solidă în meciul de pe Arena Națională, din grupele Conference League.

Becali are mare încredere în calitățile lui Edjouma, pe care l-a caracterizat drept „cel mai bun mijlocaș din România”.

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că acum îi pare rău că nu i-a fixat lui Edjouma o clauză mai mare în momentul în care l-a transferat la FCSB. 5 milioane de euro poate să încaseze maximum de pe urma mijlocașului de 25 de ani.

„Edjouma a fost demențial. Numai pe 5 milioane pot să îl vând. Acum îmi pare rău. Mi-a spus impresarul: ‘Pune 10 milioane’. Sincer să fiu, dacă aș fi vrut, i-aș fi pus clauză mai mare. Dar mă mulțumesc cu 5 milioane. E cel mai bun din România”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Edjouma a fost integralist în meciul cu Anderlecht, încheiat la egalitate de FCSB. Formația lui Nicolae Dică se află pe locul 3 în grupa B, cu un singur punct, după primele două runde.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat