Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea: „Ce să facă antrenorul? Nu-l schimb acum!”. De ce se teme finanţatorul lui FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2022, 13:50

Reclamă
Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea: „Ce să facă antrenorul? Nu-l schimb acum!. De ce se teme finanţatorul lui FCSB

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea. Decizia luată Saburtalo - FCSB 1-0

Gigi Becali nu îl schimbă pe Toni Petrea / Hepta

Gigi Becali s-a decis şi îi mai dă o şansă lui Toni Petrea. Patronul roş-albaştrilor a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că nu ia în calcul să schimbe antrenorul înaintea derby-ului Rapid – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici măcar eşecul umilitor suferit în Georgia, 0-1 cu Saburtalo, nu l-a făcut pe Becali să ia o decizie drastică. Conducătorul vicecampioanei este dispus să îi mai dea o şansă tehnicianului de 47 de ani.

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea

Nu (n.r. dacă s-a gândit să schimbe antrenorul). Păi ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?

Nu schimb eu antrenorul acum, ţaca-paca. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul (n.r cu Saburtalo). E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs.

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

În această dimineaţă au apărut zvonuri că Gigi Becali nu mai are răbdare cu Toni Petre. Roş-albaştrii au remizat cu nou-promovata U Cluj, pe teren propriu, scor 1-1, după care au pierdut cu Saburtalo în Conference League.

Din informaţiile Fanatik, Nicolae Dică ar fi varianta de rezervă pregătită de latifundiarul din Pipera. Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Ce a declarat Toni Petrea după Saburtalo – FCSB 1-0

FCSB riscă să fie eliminată încă din turul 2 al Conference League. Toni Petrea i-a avertizat pe jucători după eşecul din Georgia şi le-a transmis că e nevoie de o schimbare de atitudine pe teren propriu.

Reclamă

Pentru noi s-a dovedit a fi un meci dificil, nu ne așteptam la o asemenea desfășurare a evenimentelor. Ne-a fost foarte greu și sunt nemulțumit de jucători. Va fi greu pentru noi şi în retur, pentru că Saburtalo a făcut un meci bun și în Albania.

Prin urmare, trebuie să fim mai concentrați, altfel nu vom putea trece la următoarul tur. Adversarul a jucat bine, ne-a pus sub presiune, după care de multe ori ne-a fost greu să ieșim din această situație. Avem resursele noastre și putem depăși această barieră, dar va trebui să muncim mult„, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League

21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și