Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea: „Ce să facă antrenorul? Nu-l schimb acum!”. De ce se teme finanţatorul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2022, 13:50

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea: „Ce să facă antrenorul? Nu-l schimb acum!. De ce se teme finanţatorul lui FCSB

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea. Decizia luată Saburtalo - FCSB 1-0

Gigi Becali nu îl schimbă pe Toni Petrea / Hepta

Gigi Becali s-a decis şi îi mai dă o şansă lui Toni Petrea. Patronul roş-albaştrilor a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că nu ia în calcul să schimbe antrenorul înaintea derby-ului Rapid – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici măcar eşecul umilitor suferit în Georgia, 0-1 cu Saburtalo, nu l-a făcut pe Becali să ia o decizie drastică. Conducătorul vicecampioanei este dispus să îi mai dea o şansă tehnicianului de 47 de ani.

Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea

Nu (n.r. dacă s-a gândit să schimbe antrenorul). Păi ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?

Nu schimb eu antrenorul acum, ţaca-paca. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul (n.r cu Saburtalo). E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs.

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Reclamă

În această dimineaţă au apărut zvonuri că Gigi Becali nu mai are răbdare cu Toni Petre. Roş-albaştrii au remizat cu nou-promovata U Cluj, pe teren propriu, scor 1-1, după care au pierdut cu Saburtalo în Conference League.

Din informaţiile Fanatik, Nicolae Dică ar fi varianta de rezervă pregătită de latifundiarul din Pipera. Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Ce a declarat Toni Petrea după Saburtalo – FCSB 1-0

FCSB riscă să fie eliminată încă din turul 2 al Conference League. Toni Petrea i-a avertizat pe jucători după eşecul din Georgia şi le-a transmis că e nevoie de o schimbare de atitudine pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru noi s-a dovedit a fi un meci dificil, nu ne așteptam la o asemenea desfășurare a evenimentelor. Ne-a fost foarte greu și sunt nemulțumit de jucători. Va fi greu pentru noi şi în retur, pentru că Saburtalo a făcut un meci bun și în Albania.

Prin urmare, trebuie să fim mai concentrați, altfel nu vom putea trece la următoarul tur. Adversarul a jucat bine, ne-a pus sub presiune, după care de multe ori ne-a fost greu să ieșim din această situație. Avem resursele noastre și putem depăși această barieră, dar va trebui să muncim mult„, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și