Închide meniul

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo. Antrenorul lui FCSB e convins: „Va fi foarte greu şi în retur. Sunt nemulţumit de jucători!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2022, 8:32

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo. Antrenorul lui FCSB e convins: „Va fi foarte greu şi în retur. Sunt nemulţumit de jucători!

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo

Toni Petrea, eşec umilitor în Conference League / Captură FCSB TV

FCSB a suferit un eşec surprinzător în Georgia, în prima manşă din turul 2 preliminar al Conference League. Roş-albaştrii au cedat cu 0-1. Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă erau mari favoriţi, vicecampionii României s-au întrecut în erori şi le-au permis adversarilor să înscrie la singurul şut pe spaţiul porţii din prima repriză. Gigi Becali a răbufnit la finalul meciului şi a declarat că nu ia în calcul să mai rămână în fotbal.

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo

Patronul lui FCSB şi-a pierdut orice speranţă şi e de părere că jucătorii săi nu au valoare. Şi Toni Petrea a pus tunurile pe fotbalişti.

Pentru noi s-a dovedit a fi un meci dificil, nu ne așteptam la o asemenea desfășurare a evenimentelor. Ne-a fost foarte greu și sunt nemulțumit de jucători. Va fi greu pentru noi şi în retur, pentru că Saburtalo a făcut un meci bun și în Albania.

Prin urmare, trebuie să fim mai concentrați, altfel nu vom putea trece la următoarul tur. Adversarul a jucat bine, ne-a pus sub presiune, după care de multe ori ne-a fost greu să ieșim din această situație. Avem resursele noastre și putem depăși această barieră, dar va trebui să muncim mult„, a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă, potrivit fcsaburtalo.ge.

Reclamă

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în meciul cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unica reușită a venit în minutul 41.

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Saburtalo – FCSB 1-0. Eşec istoric pentru echipa lui Gigi Becali

Lui FCSB i-a trecut glonțul pe la ureche și în minutul 11, când Sikharulidze a reluat cu capul puțin peste poartă chiar de lângă debutantul Joonas Tamm.

Saburtalo putea să marcheze și în prelungirile primei părți, când Ovidiu Popescu a pasat direct la adversar în interioriul propriului careu. Ștefan Târnovanu și-a mai spălat însă din păcatele de la golul din minutul 41. În startul reprizei secunde, Târnovanu a mai intervenit și la un șut al georgienilor din șase metri.

Cele mai mari ocazii ale FCSB-ului i-au aparținut lui Andrei Cordea și Florinel Coman. Fostul jucător de la Academica Clinceni a avut două șuturi bune parate de portarul advers, în ce timp ce „Mbappe de România” a șutat în bară.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Gigi Becali a făcut anunțul momentului după umilința FCSB-ului din Georgia

Gigi Becali a făcut un anunț furibund după umilința FCSB-ului din Georgia. Becali a ajuns la concluzia că FCSB nu are valoare, după ultima înfrângere suferită. Latifundiarul din Pipera își propune să lichideze clubul în următorii ani.

E adevărat, e ruşine, dar nu să subjuge. Cum să subjuge? Asta când e 2-0 sau 3-0. Spuneţi ce vreţi, eu vă spun ce cred eu. Eu cred că noi n-avem valoare. Eu cred că am rămas în urmă şi cu valorile jucătorilor şi cu sistemul ăsta de pregătire, de antrenament. Eu aşa cred. Eu ies din fotbal, ies în 2-3 ani. Am luat hotărârea. Închid, lichidez! Nu mai am de unde să scot bani. Niciodată nu comandă cineva averea mea. Îmi scot banii şi la revedere!”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări
  • Saburtalo – FCSB 1-0
  • Ce a declarat Toni Petrea după meci

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"
Liga 1 • 11:01
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni