Închide meniul

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Cum l-au numit nordicii pe latifundiar

Alex Ioniță Publicat: 12 august 2023, 9:32

Reclamă
Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Cum l-au numit nordicii pe latifundiar

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB - Nordsjaelland

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Patronul „roș-albaștrilor” a fost subiect în presa din Danemarca, după ce echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu vicecampioana din țara nordică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat în prima manșă a „dublei” cu danezii de la Nordsjaelland cu scorul de 0-0, pe stadionul „Steaua” din Ghencea. „Roș-albaștrii” pregătiți de Elias Charalambous au jucat o mare parte a reprizei secunde în superioritate numerică, dar nu au reușit să înscrie. Partida retur este programată pe 17 august, de la ora 19:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Ce au scris jurnaliștii danezi despre latifundiarul din Pipera

Patronul celor de la FCSB a fost ironizat de jurnaliștii din Danemarca, după remiza dintre echipa condusă de acesta și Nordsjaelland. Aceștia l-au „taxat” pe latifundiarul din Pipera după declarația de după meci, în care Gigi Becali lăuda prestația jucătorilor din lotul vicecampioanei din țara nordică, în stilul caracteristic.

„Carismaticul patron al lui FCSB o laudă pe Nordsjaelland. Faimosul și infamul patron al FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat înaintea meciului că echipa din capitala României o va zdrobi pe Nordsjaelland.

Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat. Meciul de la București s-a încheiat cu 0-0, chiar dacă FCSB a jucat mai bine de o jumătate de ori în superioritate numerică. Nordsjaelland a dominat jocul și dacă ar fi trebuit să fie o câștigătoare, ar fi trebuit să fie clubul din Farum.

Reclamă

Acum, chiar și Gigi Becali, cunoscut ca unul dintre cei mai controversați patroni de club din Europa, și-a scos pălăria în fața lui Nordsjaelland”, au notat jurnaliștii de la tipsbladet.dk.

Reacția danezilor a venit și în contextul în care, înaintea „dublei” cu Nordsjaelland, patronul echipei pregătite de Elias Charalambous a menționat că jucătorii săi nu vor avea nicio problemă în fața danezilor.

Gigi Becali a explicat schimbările lui Andrea Compagno şi Damjan Djokovic din FCSB – Nordsjaelland

Gigi Becali a afirmat că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au avut „mână liberă” şi că ei au decis cine iese de pe teren. Totuşi, patronul FCSB-ului l-a avertizat pe Compagno şi a anunţat că va purta o discuţie cu el.

Reclamă 4 / 0/3

„Normal că mi-ar fi plăcut și noi să jucăm așa. Noi în prima repriză am jucat tot în 10 și în a doua am jucat tot în 10. Nu era om în plus când a fost schimbat Compagno. Compagno n-a realizat nimic, dacă nu realizezi nimic… n-a avut nicio realizare.

Eu o să vorbesc cu el să stea în picioare, pentru că stă pe jos și nu îl mai crede nimeni. El a dat cu piciorul în scaun că n-a fost mulțumit de el, e cuminte omul. Nu eu am făcut schimbarea, e decizia băncii.

Djokovic a fost extraordinar, dar Djokovic a fost schimbat pentru că aveam un om în plus, da de fapt eram la egalitate că era Vali Gheorghe pe teren. Așa că am zis să-l băgăm pe Edjouma pentru a echilibra, să fim și noi cu un om în plus pe atac”, a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și