Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2: „M-am convins şi eu acum de el! I-am luat tot timpul apărarea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 21:57 / Actualizat: 28 octombrie 2022, 8:17

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2: „M-am convins şi eu acum de el! I-am luat tot timpul apărarea!

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului central, în remiza de pe terenul belgienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată din Conference League, după egalul cu Anderlecht, scor 2-2. Trupa lui Nicolae Dică nu mai are şanse de calificare, cu o etapă înainte de final.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa

Joyskim Dawa a intrat în vizorul patronului de la FCSB. Gigi Becali a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului, după remiza cu Anderlecht. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că jucătorul adus în vara trecută de la Botoşani nu mai merită laudele sale.

„M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Anderlecht – FCSB 2-2. Roş-albaştrii, OUT din Conference League

FCSB încheie grupa de Conference League pe ultimul loc. Roş-albaştrii au reuşit doar două remize în acest sezon, ambele cu Anderlecht, fiind învinşi de Silkeborg, în ambele meciuri, cât şi de West Ham, în tur.

Reclamă

FCSB a remizat cu Anderlecht, în etapa a cincea din grupele Conference League. Roş-albaştrii s-au văzut conduşi încă din minutul 39, după golul reuşit de Veschaeren.

Ulterior, în repriza secundă, Andrea Compagno a reuşit să egaleze în minutul 60. Italianul a fructificat centrarea perfectă a lui Risto Radunovic, şi a înscris printr-o lovitură de cap.

În minutul 75, Vertonghen a adus-o din nou pe Anderlecht în avantaj, după un corner bine-executat de belgieni. Joyskim Dawa a reuşit să egaleze 8 minute mai târziu, însă FCSB nu a mai reuşit să marcheze, pentru a spera la o eventuală calificare în primăvara europeană.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a luat foc după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu avem viitor!”

Gigi Becali, potop de critici după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul de la FCSB a spus echipa nu are viitor. Becali a fost nemulţumit de jocul prestat de echipa lui Nicolae Dică.

„Nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu ce șanse avem. Viitorul… pe jocul ăsta nu există viitorul. Cu jocul ăsta, ce facem noi, nu există viitor. Nu e, dacă nu o bați pe Anderlecht, e echipă slabă rău. Are nume? Ce dacă are nume. Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu avem viitor. O să vedem ce se întâmplă.

Compagno trebuia ținut pentru campionat. L-a scos și pe Olaru ca să-l odihnească. Tavi și-a mai revenit, puțin. Coman parcă nu mai e fotbalist. Nu știu ce se întâmplă. Coman nu mai este fotbalist.

Nu mai e deloc! Dacă dă mingea la ultima fază, îi dă Radaslavescu mingea, intră și tu în careu. Dă pasă, centrează dacă nu ai curaj. Nu se face așa ceva. Niciun duel nu rămâne cu mingea la el, nu înțeleg. Ăsta nu mai e fotbalist”, a spus Gigi Becali digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și