Închide meniul

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari: „Trebuie să înțeleagă asta!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 14:24

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari: „Trebuie să înțeleagă asta!

"Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?". Cum a reacţionat Nicolae Dică după umilinţa cu Silkeborg

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari
  • Ce a spus antrenorul roș-albașțrilor

Nicolae Dică a transmis un mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari. Antrenorul vrea ca fotbaliștii săi dea randament maxim și în partidele de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este doar pe locul 13 în Liga 1, cu o singură victorie în tot sezonul. Roș-albaștrii sunt nevoie disperată de succes în meciul cu FC Voluntari, iar Nicolae Dică nu acceptă alt rezultat.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari

„Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte. Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări.

Reclamă

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa.

Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare. Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari.

Reclamă

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari

Roș-albaștrii au câștigat un singur meci în Liga 1 în actualul sezon, iar managerul general al vicecampioanei se așteaptă la un meci greu.

„Să vedeți ce meci greu vom avea luni, cu FC Voluntari. Eu spun ce am trăit la viața mea.

Mergeam în Champions League, veneam și făceam 0-0 la Piatra Neamț. 1-1 la Lyon și 0-0 în campionat cu nimeni pe stradă. Ăsta e fotbalul!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1: „Sunt unii orbiți de ură!”

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că reprezentanţii londonezilor şi-au prezentat scuzele pentru lovitura de la 11 metri acordată de Benoit Bastien.

În confruntarea de la Londra, echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

„Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu