Închide meniul

Gigi Becali nu a avut emoţii la FCSB – CSKA 1948: „La revedere cu vrăjelile”. Meciul cu CFR, adevăratul test. Cine l-a dezamăgit

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 12:06

Reclamă
Gigi Becali nu a avut emoţii la FCSB – CSKA 1948: „La revedere cu vrăjelile. Meciul cu CFR, adevăratul test. Cine l-a dezamăgit

Gigi Becali e mulţumit de Elias Charalambous

Gigi Becali, patronul FCSB / Antena Sport

Gigi Becali nu a avut emoţii la FCSB – CSKA 1948. Patronul roş-albaştrilor a delcarat că era convins de victoria echipei sale în returul cu bulgarii, chiar dacă formaţia oaspete a condus cu 2-1 în repriza secundă a duelului de pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut calificarea în turul 3 preliminar Conference League, după ce a câştigat dubla cu CSKA 1948 Sofia cu 4-2 la general. După victoria din tur cu 1-0, FCSB s-a impus cu 3-2 în returul de la Bucureşti. Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat Damjan Djokovic, autorul unei duble, şi Octavian Popescu.

Gigi Becali nu a avut emoţii la FCSB – CSKA 1948: „La revedere cu vrăjelile”. Meciul cu CFR Cluj, adevăratul test

Chiar dacă a fost condusă în repriza a doua, atunci când bulgarii au revenit de la 0-1, Gigi Becali a declarat că nu a avut emoţii în ceea ce priveşte soarta calificării. Patronul celor de la FCSB l-a criticat şi pe arbitrul albanez al întâlnirii de pe stadionul Arcul de Triumf.

„Ce emoţii, de unde emoţii? Nu v-am zis că e câştigat? A fost câştigat. Care e rezultatul? La revedere cu minciunile, cu vrăjelile, am câştigat. Ce emoţie să am? A fost şi un arbitru ca Feşnic, un Feşnic albanez”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Pentru FCSB urmează duelul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1. Partida se va disputa pe stadionul Steaua, iar echipa lui Elias Charalambous va avea parte de susţinerea întregului stadion din Ghencea, urmând ca meciul să se dispute cu casa închisă.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că meciul cu CFR Cluj din campionat este meciul care va arăta unde se află echipa sa în acest moment. Cu toate acestea, se aşteaptă la o victorie, mai ales după ce clujenii au fost eliminaţi de Adana Demirspor:

„Ăsta e meciul relevant. Până acum am zis să ne aduceţi echipe, am mai glumit şi eu. Ăsta e meciul care ne dă ora exactă. Echipă bună, stă bine. Dacă vom câştiga cu CFR voi spune aduceţi-ne echipe că nu avem cu cine să jucăm. E în avantajul nostru că au probleme cu moralul. Au jucat şi în deplasare. Dacă avem avantajele astea, jucăm şi acasă, pe Ghencea, şi nu îi batem, nu avem nicio scuză. Plecăm capul, ne vedem de treabă, înseamnă că nu suntem capabili”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, despre Marius Ştefănescu de la Sepsi

Gigi Becali a vorbit şi despre Marius Ştefănescu de la Sepsi. După ce Rapidul s-a interesat de fotbalistul covăsnenilor, patronul lui FCSB a vorbit cu Laszlo Dioszegi, dar a declarat că nu a făcut o ofertă pentru atacantul de 24 de ani ci doar s-a interesat de acesta:

Reclamă 4 / 0/3

„Am vrut şi eu să cercetez, să văd dacă e adevărat. Am dat un telefon, ce mă costă? Nu e o ofertă, e o cercetare. Nu vreau să-l enervez pe Şucu, e băiat cuminte. Nu mi-a răspuns atunci. Sunt obligat să am puţin obraz”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali vrea ca echipa sa să aibă posesia şi să joace rapid, după modelul echipei lui Gică Hagi. De asemenea, patronul FCSB a vorbit despre Chiricheş, dar şi despre posibilitatea ca Budescu să ajungă la Farul:

„Zic şi eu ca Gică, să fim noi. Posesia la noi şi să jucăm rapid. Aşa am văzut, dar aseară nu am văzut. Probabil că s-au relaxat prea mult. Eu nu am avut emoţii. Intram în prelungiri şi nu mai ieşeau din jumătatea lor. Era prea mare diferenţa de valoare.

Încă nu a jucat un meci întreg. Acum vedem. Nu am nevoie să îmi fac părere despre Chiricheş. Ştim cine e.

Nu cred că îl ia Hagi pe Budescu. Câteodată la Gică nu poţi să ştii nimic. Nu pot să-mi dau eu cu părerea la un geniu. Omul normal nu-şi poate da cu părerea despre un geniu. El a demonstrat în fotbal că este un geniu”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, dezamăgit de toţi jucătorii lui FCSB. Djokovic a fost excepţia

Chiar dacă nu a avut emoţii în privinţa calificării, Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de jucătorii echipei sale. Patronul lui FCSB se aştepta ca formaţia lui Charalambous să înscrie 3-4 goluri şi ca jucătorii importanţi precum Şut, Djokovic şi Olaru să fie odihniţi înaintea meciului cu CFR Cluj. Singurul jucător care nu l-a dezamăgit pe Becali este Djokovic, cel care a reuşit o dublă în meciul cu CSKA 1948 Sofia.

„Aseară m-au dezamăgit toţi jucătorii, nu unul. Trebuie să le dai 3-4. La goluri, nu ai ce să faci, nu le reproşez. Djokovic nu m-a dezamăgit. Am vrut 3-0, că eu am vrut să odihnesc pentru CFR şi nu am putut.

Reclamă

Şut, Djokovic şi Olaru trebuia să fie odihniţi. Coman a ieşit şi trebuia să iasă şi ei, dar nu am mai putut. Olaru, multe pase greşite. Tavi Popescu, cum a intrat, numai pase la adversari”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
mai
23:48
Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY
21
mai
23:42
VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League
21
mai
23:33
Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!”
21
mai
23:02
Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”
21
mai
22:23
Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo
21
mai
22:20
Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda
21
mai
21:34
EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton
21
mai
21:23
Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”
21
mai
21:10
VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei
21
mai
20:42
„Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid”
Vezi toate știrile
Citește și