Închide meniul

Gigi Becali, optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „Am câştigat 200 de milioane de euro!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 11:18

Gigi Becali, optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „Am câştigat 200 de milioane de euro!

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali e optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League. Patronul roş-albaştrilor este cu gândul doar la banii pe care i-a câştigat de-a lungul timpului din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţine că a câştigat nu mai puţin de 200.000.000 de euro din fotbal. Totuşi, patronul FCSB nu a obţinut profit.

Gigi Becali, optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

„Hai, la revedere! Se ştia dinainte. Am câştigat 200.000 de euro. Eu am câştigat 200 de milioane din transferuri, nu aţi văzut? Bine, cheltuielile au fost de 205-206 milioane. Am băgat în taxe, impozite. Ce vreţi de la mine? Bă, sunt bani 200 de milioane. Am mai dat şi de la mine!

Nu e vorba de echipă. Eu m-am bucurat de venirea lui Tavi Popescu. Înseamnă că îşi revine. Eu mă refer la viitor. Nu avem orizont şi nici viitor. Trebuie să pasez, nu vreau să jucăm doar din valoarea jucătorilor. Trebuie să avem o direcţie. Nimic n-am văzut la belgieni. Nu vreau să îi fac reproşuri lui Dică!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Nicolae Dică vorbeşte de Champions League după eliminarea FCSB din grupele Conference League

Nicolae Dică vorbeşte de Champions League după eliminarea FCSB din grupele Conference League. Antrenorul speră ca experinţele trăite de jucători în acest sezon european ratat să ajute chiar şi în cea mai tare competiţie inter-cluburi.

Reclamă

„Păcat că nu am reuşit mai multe puncte. Dezamăgirea vine de la cele două jocuri pe care le-am avut cu Silkeborg şi de acolo nu am reuşit să scoatem nimic. Cu West Ham şi în cele două meciuri cu Anderlecht, am arătat bine.

Important e că suntem aici. E un alt nivel, un alt ritm. E bine pentru jucători. Important e ca pe viitor, noi, Steaua, sau alte echipe, să meargă în Conference League, Europa League sau, Doamne Ajută, în Champions League

O partidă dificilă, mă aşteptam la acest lucru. Am început bine jocul, am avut ocazii de a marca. Din păcate, am primit acel gol la primul lor şut pe spaţiu porţii. Important e că echipa a avut reacţie şi am reuşit să egalăm. Apoi, am luat acel gol din fază fixă, unde am pierdut marcajul, dar am reuşit să revenim din nou. Jucătorii merită felicitaţi. Sunt mulţumit de întreaga echipă”, a spus Dică.

Reclamă 4 / 0/3

Risto Radunovic: „E un plus pentru noi!”

Risto Radunovic a oferit primele declaraţii, după Anderlecht – FCSB 2-2. Fundaşul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de ratarea calificării, însă a mărturisit că moralul echipei este unul foarte bun, după seria de rezultate din Liga 1.

„Da, e important că am făcut un meci bun. Am jucat de la egal la egal cu ei. E o echipă foarte bună. E echitabil rezultatul, dar am vrut să câştigăm. Este foarte important că nu am pierdut meciul, că am obţinut un punct. Am jucat cu echipele mari din Europa. E un plus pentru noi, pentru meciurile viitoare.

Am făcut un meci bun. Ei au jucători de naţionala Belgiei, foarte mulţi jucători buni. Cele două meciuri cu Silkeborg sunt de uitat. Nu putem să întoarcem rezultatele, de mulţi ani nu am mai jucat în Europa, trebuie să luăm lecţii din meciurile astea, şi la anul să ne calificăm din nou şi jucăm mai bine.

Avem moralul bun, echipa creşte, trebuie să continuăm aşa. (n.r. i-ai pasat lui Andrea Compagno la primul gol) Vedem dacă ma va scoate la masă acum. Când am ieşit a încălzire, am zis că aşa ceva nu are nicio echipă din lume. Vin foarte mulţi suporteri”, a declarat Risto Radunovic, la finalul meciului din Conference League.

Recomandări
  • Gigi Becali, optimist după ce FCSB a fost eliminată din Conference League
  • Anunţul făcut de patronul roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și