Închide meniul
Video

Nicolae Dică vorbeşte de Champions League după eliminarea FCSB din grupele Conference League

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2022, 23:16 / Actualizat: 28 octombrie 2022, 9:33

Nicolae Dică, reacţie după FC Argeş - FCSB 1-2

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică vorbeşte de Champions League după eliminarea FCSB din grupele Conference League. Antrenorul speră ca experinţele trăite de jucători în acest sezon european ratat să ajute chiar şi în cea mai tare competiţie inter-cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Păcat că nu am reuşit mai multe puncte. Dezamăgirea vine de la cele două jocuri pe care le-am avut cu Silkeborg şi de acolo nu am reuşit să scoatem nimic. Cu West Ham şi în cele două meciuri cu Anderlecht, am arătat bine.

Nicolae Dică vorbeşte de Champions League după eliminarea FCSB din grupele Conference League

Important e că suntem aici. E un alt nivel, un alt ritm. E bine pentru jucători. Important e ca pe viitor, noi, Steaua, sau alte echipe, să meargă în Conference League, Europa League sau, Doamne Ajută, în Champions League

O partidă dificilă, mă aşteptam la acest lucru. Am început bine jocul, am avut ocazii de a marca. Din păcate, am primit acel gol la primul lor şut pe spaţiu porţii. Important e că echipa a avut reacţie şi am reuşit să egalăm. Apoi, am luat acel gol din fază fixă, unde am pierdut marcajul, dar am reuşit să revenim din nou. Jucătorii merită felicitaţi. Sunt mulţumit de întreaga echipă”, a spus Dică.

2000 de români la Anderlecht – FCSB 2-2

2000 de români au fost prezenţi la Bruxelles, pe Lotto Park, printre cei 14.000 de spectatori.

Reclamă

„Un lucru senzaţional pentru noi. M-am bucurat că i-am văzut la joc, că au strigat Steaua în timpul jocului şi la sfârşit erau bucuroşi şi au cântat împreună cu jucătorii.

Mă bucur că nu au venit doar cei stabiliţi aici. Le mulţumim pe această cale. În momentul în care suporterii au fost alături de jucători, randamentul a fost mai bun”, a mai spus Dică, la conferinţa de presă.

Anderlecht – FCSB 2-2

Anderlecht a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, cu FCSB, scor 2-2, în etapa a cincea a grupelor Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

La Bruxelles, Anderlecht a deschis scorul în minutul 36, prin Verschaeren. FCSB a egalat în minutul 60, când Compagno a înscris cu o lovitură de cap. Belgienii au preluat conducerea în minutul 75, la golul lui Vertonghen, însă bucureştenii au egalat rapid, prin Dawa, în minutul 82.

S-a încheiat 2-2, iar FCSB, cu două puncte în grupa B, nu mai are nici o şansă de calificare în primăvara europeană.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și