Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: „Nu mai sper la calificarea în grupe”

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 22:57

Reclamă
Gigi Becali, prima reacție după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1: Nu mai sper la calificarea în grupe”

Gigi Becali, prima reacție după FCSB - CSKA 1948 Sofia

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali, prima reacție după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Latifundiarul din Pipera s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale, chiar dacă vicecampioana s-a impus în deplasarea din Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a debutat cu dreptul în preliminariile UEFA Conference League. Vicecampioana României a câștigat partida tur din „dubla” cu CSKA 1948 Sofia cu scorul de 1-0. Partida din Bulgaria s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali, prima reacție după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Patronul l-a făcut praf pe Octavian Popescu

Patronul celor de la FCSB s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale, din partida de la Sofia. Gigi Becali este de părere că fotbaliștii din lotul echipei sale nu iau în serios meciurile pe care le joacă. Acesta l-a dat exemplu negativ pe Tavi Popescu și consideră că tânărul fotbalist a tratat meciul „ca la circ”. De asemenea, patronul vicecampioanei a dezvăluit că nu mai speră la calificarea în grupele UEFA Conference League.

„Sunt mulțumit că am câștigat, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost ca în campionatul intern. Te domină echipe mici, nu ai voie, nu există așa ceva. Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei.

Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii dacă jucăm așa, ne spulberă.

Reclamă

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu?

Nu mai sper la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic…. dar nu știu.

Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a spus Gigi Becali, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a criticat prestația echipei după CSKA 1948 Sofia – FCSB. Ce a spus cel mai în formă jucător despre un posibil transfer

Florinel Coman a reacționat după victoriei echipei sale, din meciul cu CSKA 1948 Sofia. Formația „roș-albastră” a avut de suferit în repriza a doua a partidei din Bulgaria, iar vedeta echipei a recunoscut acest lucru. De asemenea, „Mbappe” a vorbit despre o posibilă plecare din lotul lui Elias Charalambous.

„A fost un meci în deplasare, un meci pe un teren greu. Dar am venit să câştigăm şi suntem fericiţi că am marcat în deplasare. Îmi intră din toate poziţiile, ce pot să spun? Am avut noroc azi.

(Reporter: O să le fie greu celor de la FCSB să te mai ţină?) Nu, de ce să le fie greu? Sunt declaraţiile dânsului, v-aţi obişnuit cu el (n.r. despre emoţiile pe care le are Gigi Becali că îşi pierde golgheterul).

Asta este cea mai mare problemă, pentru că şi aici am întâmpinat o stare de amical, să spunem aşa, foarte puţini oameni în tribună. Suntem foarte fericiţi că au venit suporterii noştri, ne-au susţinut şi în această deplasare. A fost un drum lung. Le mulţumesc pe această cale, am cântat cu toţii la finalul meciului.

Important este că am câştigat acest meci, pentru că anul trecut am început prost. Îmi aduc aminte cu Saburtalo am pierdut acel meci din deplasare. Nu a fost cel mai bun joc al nostru, clar, am simţit şi noi asta, dar am avut un adversar fragil, să spun aşa.

Ei nu ne-au surprins cu nimic pentru că nu au avut ocazii. Dar jocul nostru nu a fost cel pe care l-am avut în primele două etape de campionat”, a spus Florinel Coman, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și