Închide meniul

Ce decizie a luat Gigi Becali în privinţa lui Octavian Popescu. Anunţul patronului FCSB, înaintea duelului cu Petrolul: „De la el a pornit brambureala”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 9:36

Ce decizie a luat Gigi Becali în privinţa lui Octavian Popescu. Anunţul patronului FCSB, înaintea duelului cu Petrolul: „De la el a pornit brambureala

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Octavian Popescu, după FCSB - Silkeborg

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali s-a decis să-l taxeze pe Octavian Popescu, după gafa uluitoare din meciul Silkeborg – FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că mijlocaşul nu va mai primi banderola de căpitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu are evoluţii modeste în acest sezon, după ce la finalul stagiunii precedente impresiona prin prestaţiile sale. „Perla” lui Gigi Becali, cotată la 4 milioane de euro, a fost căpitan în înfrângerea uluitoare suferită de FCSB cu Silkeborg, gafând decisiv la unul dintre golurile danezilor.

Ce decizie a luat Gigi Becali în privinţa lui Octavian Popescu, înainte de FCSB- Petrolul

Gigi Becali l-a taxat dur pe Octavian Popescu, pentru greşeala din meciul cu Silkeborg. Patronul FCSB-ului i-a amintit mijlocaşului că şi în meciul cu West Ham, acesta a gafat decisiv la unul dintre golurile londonezilor.

Astfe, Gigi Becali a anunţat că Octavian Popescu nu va mai purta banderola de căpitan, nici măcar în lipsa lui Florinel Coman. Motivul invocat de patronul echipei este atitudinea relaxată a mijlocaşului.

„Cu Silkeborg, Tavi Popescu a cam fost singurul care a încercat ceva, de unul singur, dar nu trebuie să uităm că de la el a pornit faza din care s-a marcat primul gol. A greșit.

Reclamă

Cum a greșit și cu West Ham, când a dat o pasă aiurea și apoi am luat gol. Brambureala de la el a plecat.

Am remarcat o relaxare în jocul său în acest sezon. Trebuie să-i luăm banderola, nu va mai fi căpitan”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Dumitru Dragomir sare în apărarea unei „perle” de la FCSB

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Octavian Popescu, „perla” de la FCSB. Fostul şef de la LPF nu este de acord cu decizia lui Nicolae Dică de a nu-l mai titulariza pe mijlocaş, având încredere în talentul său.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a fost căpitanul FCSB-ului în umilinţa cu Silkeborg din etapa a treia a grupelor Conference League. Cu mulţi titulari menajaţi pentru acea partidă, roş-albaştrii au fost învinşi clar, iar Tavi Popescu a gafat incredibil la unul dintre golurile danezilor, după ce a pasat direct la adversar.

Octavian Popescu, băi fraților, dacă îl mai ține pe bancă, îl pierde. Domne, în momentul în care am văzut că pe Octavian Popescu l-au trecut pe bancă, am zis <<Gata, l-au distrus și pe ăsta!>> Îl fac varză”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru PRO Arena.

Octavian Popescu, făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0

Octavian Popescu a fost făcut praf după ce a pasat direct la adversar în Silkeborg – FCSB 5-0. Dinu Gheorghe este de părere că prestaţia tânărului fotbalist a fost dezastruoasă.

Meciul cu Silkeborg din UEFA Conference League putea reprezenta o mare şansă pentru Octavian Popescu, însă acesta a risipit-o.

„Eu zic că el a fost greșit folosit, el trebuia să fie folosit mai puțin și în momente importante ale jocului. Încet, încet a început să fie blocat de adversari, nu a mai avut puterea mentală și experiență încă să știe cum să se replieze sau cum să rezolve problemele din teren.

El a crezut că dacă trei, patru meciuri a pasat decisiv de trei ori și a dat trei șuturi formidabile este «Messi de România»”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și