Închide meniul

Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm: „Cine e el? Nu l-am luat eu. Nu am auzit de el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iulie 2022, 8:11

Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm: „Cine e el? Nu l-am luat eu. Nu am auzit de el!

Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm

Gigi Becali, nemulţumit de jucătorul adus de Mihai Stoica / Hepta

  • Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm
  • Anunțul dur făcut de patronul lui FCSB

Joonas Tamm l-a enervat pe Gigi Becali în meciul Saburtalo – FCSB 1-0, care a marcat debutul său pentru formația roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ironic, a spus că nu știe cine este Joonas Tamm. Patronul lui FCSB l-a „înțepat” astfel pe Mihai Stoica, cel care l-a adus pe fundașul estonian la vicecampioana României.

Gigi Becali s-a săturat deja de Joonas Tamm

„Cine? Cine e? Habar nu am. Nu știu cine e Tamm. Nu l-am luat eu. Habar nu am, nici nu știu. Vorbesc serios. Nu știu, MM Stoica l-a adus. Am lăsat echipa pe mâna altcuiva. Habar nu am, nici nu știu. Nu am văzut prima repriză, m-am uitat de când au dat gol. De unde să mă pricep eu la ce a jucat el?”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

FCSB a fost la un pas să încaseze un gol în urma unei greșeli comise de Joonas Tamm. În minutul 10, fundașul de 30 de ani a scăpat din marcaj un jucător de la Saburtalo. Lovitura de cap a acestuia s-a dus însă puțin peste poarta lui Ștefan Târnovanu.

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia a semnat pentru un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Joonas Tamm, pariul lui Mihai Stoica

Gigi Becali susține că Joonas Tamm a semnat cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022. Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

Reclamă 4 / 0/3

În această vară, vicecampioana României a transferat 3 fundași centrali: Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, Rachid Bouhenna, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joonas Tamm, plecat recent de la Vorskla Poltava.

Gigi Becali a făcut anunțul momentului după umilința FCSB-ului din Georgia

Gigi Becali a făcut un anunț furibund după umilința FCSB-ului din Georgia. Becali a ajuns la concluzia că FCSB nu are valoare, după ultima înfrângere suferită. Latifundiarul din Pipera își propune să lichideze clubul în următorii ani.

„E adevărat, e ruşine, dar nu să subjuge. Cum să subjuge? Asta când e 2-0 sau 3-0. Spuneţi ce vreţi, eu vă spun ce cred eu. Eu cred că noi n-avem valoare. Eu cred că am rămas în urmă şi cu valorile jucătorilor şi cu sistemul ăsta de pregătire, de antrenament. Eu aşa cred. Eu ies din fotbal, ies în 2-3 ani. Am luat hotărârea. Închid, lichidez! Nu mai am de unde să scot bani. Niciodată nu comandă cineva averea mea. Îmi scot banii şi la revedere!”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 LIVE VIDEOAl Ain – Al Hilal se joacă ACUM în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:35 LIVE TEXTCorvinul – FC Voluntari se joacă ACUM! Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” 17:50 Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem” 17:20 Bernadette Szocs s-a calificat în optimi, la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă, live în AntenaPLAY 17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii 17:15 Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă