Închide meniul

Gigi Becali și-a desființat jucătorii după rușinea cu Saburtalo: „Suntem prea proști! Nu avem valoare!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 21:25

Gigi Becali și-a desființat jucătorii după rușinea cu Saburtalo: „Suntem prea proști! Nu avem valoare!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Gigi Becali și-a desființat jucătorii după umilința cu Saburtalo
  • Patronul roș-albaștrilor a răbufnit

Gigi Becali și-a desființat jucătorii după Saburtalo – FCSB 1-0. Patronul roș-albaștrilor nu a avut milă nici de „perla” Octavian Popescu. Nimeni nu a scăpat de gura latifundiarului din Pipera!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greșelile fundașilor l-au scos din minți pe Gigi Becali. Nici Octavian Popescu nu mai e „Maradona”.

Gigi Becali și-a desființat jucătorii după umilința cu Saburtalo

„Ovidiu Popescu în loc să dribleze dă mingea la adversar. Sunt oameni care au uitat fotbalul. Cert e că la ora asta noi nu avem deloc valoare. Îl aducem pe Şerban înapoi. Haruţ ce e pe partea dreaptă. El doar în spate, paşi în spate. Atacă, mă, adversarul! Vrei să dea gol?

Reclamă

Octavian Popescu nu mai este ăla, e altul. Nu îl mai cunosc pe ăsta. E ceva neînregulă. E posibil să fie din pregătirea fizică, de antrenamente. Eu nu am nicio problemă cu Toni Petrea, o să vorbesc cu jucătorii să văd ce se întâmplă. Ce să vorbesc cu antrenorul?

Mă uit la jucători, ei stau pe teren şi se uită la adversari. Uitaţi-vă să vedeţi cât am alergat cu U Cluj… 8-9 kilometri. Aşa nu ai cum să câştigi meciul. Eu i-am dat telefon lui nepotul meu, să aducă jucătorii de la Clinceni. Şi acolo mă costau. Gata, apoi las să vină un specialist, să vă facă vouă pe plac. Suntem prea proști! Nu avem valoare!”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali se retrage din fotbal după umilința FCSB-ului din Georgia

La finalul partidei, Becali a avut un mesaj clar și răspicat: va ieși din fotbal în 2-3 ani. Gigi Becali a ajuns la concluzia că FCSB nu are valoare, după ultimele înfrângeri suferite. Latifundiarul din Pipera își propune să lichideze clubul în următorii ani.

„E adevărat, e ruşine, dar nu să subjuge. Cum să subjuge? Asta când e 2-0 sau 3-0. Spuneţi ce vreţi, eu vă spun ce cred eu. Eu cred că noi n-avem valoare. Eu cred că am rămas în urmă şi cu valorile jucătorilor şi cu sistemul ăsta de pregătire, de antrenament. Eu aşa cred. Eu ies din fotbal, ies în 2-3 ani. Am luat hotărârea. Închid, lichidez! Nu mai am de unde să scot bani. Niciodată nu comandă cineva averea mea. Îmi scot banii şi la revedere!”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

În ultimii patru ani, FCSB a fost eliminată de: Rapid Viena (play-off Europa League), Vitoria Guimaraes (play-off Europa League), Slovan Bratislava (turul 3 Europa League), Șahtior Karagandy (turul 2 Conference League).

Reclamă 4 / 0/3

Saburtalo Tbilisi – FCSB 1-0

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în meciul cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unica reușită a venit în minutul 41.

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Lui FCSB i-a trecut glonțul pe la ureche și în minutul 11, când Sikharulidze a reluat cu capul puțin peste poartă chiar de lângă debutantul Joonas Tamm.

Saburtalo putea să marcheze și în prelungirile primei părți, când Ovidiu Popescu a pasat direct la adversar în interioriul propriului careu. Ștefan Târnovanu și-a mai spălat însă din păcatele de la golul din minutul 41. În startul reprizei secunde, Târnovanu a mai intervenit și la un șut al georgienilor din șase metri.

Cele mai mari ocazii ale FCSB-ului i-au aparținut lui Andrei Cordea și Florinel Coman. Fostul jucător de la Academica Clinceni a avut două șuturi bune parate de portarul advers, în ce timp ce „Mbappe de România” a șutat în bară.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”