Închide meniul

Gigi Becali și-a luat deja adio de la grupele Conference League: „N-ai cum să te califici! În fotbal nu merge să ne distrăm”

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2022, 12:11

Gigi Becali și-a luat deja adio de la grupele Conference League: „N-ai cum să te califici! În fotbal nu merge să ne distrăm

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali și-a luat gândul de la grupele Conference League
  • Anunțul făcut de patronul roș-albaștrilor

Gigi Becali a anunțat că FCSB nu are nicio șansă să se califice în grupele Conference League. Latifundiarul din Pipera e de părere că jucătorii nu au mentalitatea potrivită pentru a face performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu U Cluj, 1-1, în prima etapă din noul sezon al Ligii 1. Rezultatul l-a scos din minți pe patron. Gigi Becali crede că, dacă n-au bătut-o pe nou-promovată, roș-albaștrii nu pot să se califice în grupele Conference League.

Gigi Becali și-a luat gândul de la grupele Conference League

Nu prea văd cum să ne calificăm, n-ai cum să te califici. Dacă dormi pe teren, nu există să te califici. Olaru s-a făcut vedetă și el. Coman doarme pe acolo pe undeva.

Reclamă

Și eu cer zeci de milioane. Eu nu critic, eu spun adevărul. Ca jucătorii să vadă cine sunt ei. În fotbal, tată, uiți de familie până la 30 de ani! În fotbal nu merge să ne distrăm. Fotbalul înseamnă muncă, muncă, muncă! Ai văzut Neymar dacă nu face sacrificiu? Nu face față. Ai văzut Messi și Ronaldo că au făcut sacrificiu? Joacă până la 35 de ani”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB va juca cu FC Saburtalo în turul 2 preliminar Conference League. Meciul tur se vor disputa pe 21 iulie, în timp ce returul va avea loc pe 28 iulie.

Reclamă

În cazul în care se califică, FCSB va întâlni unul din următorii adversari:

Ciprian Marica nu crede că Gigi Becali va ieși din fotbal

Ciprian Marica nu crede declarațiile lui Gigi Becali, care a amenințat că va ieși din fotbal, după meciul FCSB – U Cluj 1-1.Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut praf jucătorii după remiza de pe Arena Naţională şi nu îşi doreşte să mai investească la echipă.

Ciprian Marica e de părere că Gigi Becali nu intenționează cu adevărat să se retragă de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să și poți, nu știu dacă poți să lichidezi atât. Cred că a fost o declarație la cald. Dacă va avea succes în Conference League se va întoarce și va investi din nou. Îi place rolul pe care îl are la FCSB, nu-l văd să iasă prea curând”, a spus Ciprian Marica, conform sport.ro.

Gigi Becali: „Caut să lichidez!”

 „De ce să mă duc la spital? Şi eu idiot, îi dau unui jucător 15.000 salariu. Eu caut să lichidez, nu mai caut atacant. Cum să mai caut atacant? Îl vând pe Olaru, îl dau şi pe Tănase să scap de 30.000… după jucăm şi noi la locul 6 sau 5.

Nu mai am ce face, nu mai am! Sunt de 21 de ani şi am ajuns la concluzia că nu am ce face, nu am ce face cu jucători de ăştia„, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”