Închide meniul

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. ”Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Olaru crede că e Maradona”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 0:26

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. ”Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Olaru crede că e Maradona”

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1. Patronul roș-albaștrilor i-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru și pe Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali și-a ieșit din minți mai ales că FCSB avea o ofertă pentru Darius Olaru, de cinci milioane de euro. ”Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru”, susține latifundiarul.

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1

”Ce să fac, nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu ştiu, fumurile jucătorilor. Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Joacă tu fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză şi apoi dai vina pe alţii. Nu ai jucat tu!

Nu dau nici 7 euro pe el. Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei. Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Eu spun de meciul ăsta… Tavi Popescu 5 lei, Olaru 7 lei.

Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că e Maradona, stă cu mingea la picior. Bă, oamenii îţi fură mingea. Apoi vai capu, vai genunchiul”, a spus Gigi Becali, citat de Digi Sport.

Reclamă

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din noul sezon al campionatului României. Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

„Un joc modest al nostru, chiar dacă am avut câteva şanse de a înscrie. Trebuia să jucăm mai mult, să pasăm mai mult. Nu am făcut-o şi din cauza asta am făcut acest egal. Ei au jucători cu experienţă. Nu pot să spun că ne-au surprins. Dacă ne surprindeau, ajungeau de mai multe ori la poartă în prima repriză.

Este primul meci, nu putem să spunem din primul meci. Când luăm gol, poate şi noi sus greşim. Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat!

Reclamă 4 / 0/3

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini! Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat Florin Tănase la digisport.ro.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice Vezi toate știrile
Citește și