Închide meniul

Gigi Becali tocmai a anunţat primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata, l-am zis să-l ia!”. Decizie drastică luată de patron

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 11:27

Reclamă
Gigi Becali tocmai a anunţat primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata, l-am zis să-l ia!. Decizie drastică luată de patron

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali în "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Ce i-a transmis fostul internaţional

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali tocmai a anunţat primul jucător care pleacă de la FCSB, după meciul cu Nordsjaelland. Vicecampioana României a încheiat la egalitate duelul din prima manşă a turului 3 preliminar Conference League, scor 0-0. Patronul lui FCSB a anunţat că Vali Gheorghe nu mai face parte din planurile echipei după meciul de joi seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu danezii a avut loc pe stadionul Steaua, fiind al doilea meci consecutiv jucat de formaţia roş-albastră în Ghencea, după cel cu CFR Cluj din weekend. Pe stadion au fost prezenţi 27.135 de spectatori.

Gigi Becali tocmai a anunţat primul jucător care pleacă de la FCSB: „Gata, l-am zis să-l ia!”. Decizie drastică luată de patron

După ce a analizat meciul la rece, Gigi Becali a anunţat că nu este supărat după meciul cu Nordsjaelland. Patronul lui FCSB a recunoscut că echipa sa a întâlnit o formaţie valoroasă, fiind mulţumit de faptul că FCSB a avut mai multe ocazii decât danezii.

De asemenea, Gigi Becali a anunţat că Vali Ghoerghe nu va mai evolua la FCSB, după prestaţia din meciul cu Nordsjaelland. Acesta a anunţat că Vali Gheorghe este dorit de trei echipe şi că nu va mai juca la FCSB:

„Nu am cum să fiu supărat, sunt foarte mulţumit. Am jucat cel mai bun joc al nostru de când sunt eu în fotbal. Dimineaţă m-am trezit şi am făcut o analiză mai la rece. Am jucat cu o echipă extraordinar, care pasează aşa mult. Nu am văzut echipă care să paseze aşa. Dacă analizezi bine jocul, noi am avut situaţii mai clare decât ei. Bine, ei au avut o bară dintr-o lovitură, nu se pune aia.

Reclamă

Numai că am avut un Compagno neinspirat, iar la Cordea trebuia să fie gol. Noi am jucat extraordinar. S-a greşit acolo cu Vali Gheorghe, probabil nu l-am ştiu. (Reporter: Va mai primi vreo şansă Vali Gheorghe?) Nu cred, eu le-am zis să-l ia. L-am dat deja la… îl vor vreo 3 echipe! Gata, nu vorbesc de Vali Gheorghe”, a anunţat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la palat.

Gigi Becali a explicat schimbările lui Andrea Compagno şi Damjan Djokovic

Gigi Becali a afirmat că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au avut „mână liberă” şi că ei au decis cine iese de pe teren. Totuşi, patronul FCSB-ului l-a avertizat pe Compagno şi a anunţat că va purta o discuţie cu el.

„Normal că mi-ar fi plăcut și noi să jucăm așa. Noi în prima repriză am jucat tot în 10 și în a doua am jucat tot în 10. Nu era om în plus când a fost schimbat Compagno. Compagno n-a realizat nimic, dacă nu realizezi nimic… n-a avut nicio realizare.

Reclamă 4 / 0/3

Eu o să vorbesc cu el să stea în picioare, pentru că stă pe jos și nu îl mai crede nimeni. El a dat cu piciorul în scaun că n-a fost mulțumit de el, e cuminte omul. Nu eu am făcut schimbarea, e decizia băncii.

Djokovic a fost extraordinar, dar Djokovic a fost schimbat pentru că aveam un om în plus, da de fapt eram la egalitate că era Vali Gheorghe pe teren. Așa că am zis să-l băgăm pe Edjouma pentru a echilibra, să fim și noi cu un om în plus pe atac„, a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și