Închide meniul

Gigi Becali a explicat schimbările lui Andrea Compagno şi Damjan Djokovic din FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Am jucat tot în 10!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2023, 8:25

Reclamă
Gigi Becali a explicat schimbările lui Andrea Compagno şi Damjan Djokovic din FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Am jucat tot în 10!

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali a explicat schimbările lui Andrea Compagno şi Damjan Djokovic din meciul FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, din prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League. Patronul FCSB-ului a recunoscut că a fost nemulţumit de atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno fost schimbat în minutul 61 şi a avut o ieşire nervoasă. După ce l-a salutat pe Charalambous, italianul a dat mâna şi cu ceilalţi colegi. Până să se aşeze, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. A acceptat cu greu ideea că a fost schimbat într-un moment în care echipa era în superioritate numerică.

Gigi Becali a explicat schimbările lui Andrea Compagno şi Damjan Djokovic

Cu un sfert de oră înainte de final a părăsit terenul şi Damjan Djokovic, care a fost înlocuit cu Malcom Edjouma. Patronul FCSB-ului a oferit detalii despre cele două schimbări.

Gigi Becali a afirmat că Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au avut „mână liberă” şi că ei au decis cine iese de pe teren. Totuşi, patronul FCSB-ului l-a avertizat pe Compagno şi a anunţat că va purta o discuţie cu el.

Normal că mi-ar fi plăcut și noi să jucăm așa. Noi în prima repriză am jucat tot în 10 și în a doua am jucat tot în 10. Nu era om în plus când a fost schimbat Compagno. Compagno n-a realizat nimic, dacă nu realizezi nimic… n-a avut nicio realizare.

Reclamă

Eu o să vorbesc cu el să stea în picioare, pentru că stă pe jos și nu îl mai crede nimeni. El a dat cu piciorul în scaun că n-a fost mulțumit de el, e cuminte omul. Nu eu am făcut schimbarea, e decizia băncii.

Djokovic a fost extraordinar, dar Djokovic a fost schimbat pentru că aveam un om în plus, da de fapt eram la egalitate că era Vali Gheorghe pe teren. Așa că am zis să-l băgăm pe Edjouma pentru a echilibra, să fim și noi cu un om în plus pe atac„, a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Şi Elias Charalambous a vorbit despre cele două schimbări. S-a arătat deranjat de întrebările primite şi s-a stăpânit cu greu.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia a fost luată înainte, am decis că avem nevoie de jucători cu viteză. Îmi place că se supără jucătorii când sunt schimbaţi pentru că vor să joace. Aşa am hotărât noi că trebuie să facem schimbări. Djokovic a jucat multe minute până acum. Mă întrebați după fiecare schimbare de ce o fac? Pentru că așa am decis eu!”, a spus Elias Charalambous la Conferinţa de presă.

Andrea Compagno, prima reacţie după ieşirea nervoasă din FCSB – Nordsjaelland 0-0

Compagno a fost întrebat, la finalul meciului, despre momentul schimbării de pe teren. Fostul golgheter al roş-albaştrilor a evitat subiectul şi a oferit detalii strict despre meciul din Ghencea.

Trebuie să obţinem calificarea acolo. Nu vreau să vorbesc despre asta, vorbim despre echipă. Am avut o ocazie, din păcate nu am reuşit să marcăm. Nu vreau să vorbesc despre asta. Vorbim despre echipă. Am jucat bine, am avut ocazii. Şi eu am văzut că puteam avea mai mult noroc acolo.

Toată lumea ne-a dat ca şi eliminaţi şi astăzi. Am arată că suntem echipe echilibrate. Au un joc bun de posesie. E clar că au au pregătit bine meciul, dar va fi un meci echilibrat. Cred că şi noi am pregătit bine meciul. Sper că noi, trebuie să facem un meci bun acolo şi cu puţin noroc să câştigăm. Foarte bine m-am simţit în Ghencea, este o atmosferă specială„, a spus Andrea Compagno după FCSB – Nordsjaelland 0-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și