Închide meniul

Gigi Becali, uluit de „remontada” finului Mirel Rădoi: „Îmi dau seama după 20 de ani cât contează antrenorul! Şi la FCSB se vede diferența cu Dică!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 23:50

Gigi Becali, uluit de „remontada finului Mirel Rădoi: „Îmi dau seama după 20 de ani cât contează antrenorul! Şi la FCSB se vede diferența cu Dică!

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali a fost uluit de „remontada” finului Mirel Rădoi. Fostul selecţioner a debutat cu un succes la primul meci pe banca Universităţii Craiova. A fost 3-0 cu Zorya Luhansk, iar oltenii s-au calificat în play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se declară fermecat de calificarea obţinută de echipa lui Mirel Rădoi. Patronul FCSB susţine că a realizat importanţa unui antrenor după 20 de ani petrecuţi în fotbal.

Gigi Becali, uluit de „remontada” finului Mirel Rădoi

„M-a surprins calificarea Craiovei. Sunt de 20 de ani în fotbal, dar abia acum îmi dau seama cât de mult contează antrenorul. Diferența asta… E clar, e calificarea lui Mirel Rădoi, e talentul lui de antrenor.

Ei nu aveau antrenor, cu tot respectul pentru Balint. Chiar nu mă așteptam. Îl felicit pe Mirel Rădoi! Da, și la FCSB se vede diferența cu Dică”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Mirel Rădoi, extrem de bucuros după debutul perfect la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi s-a arătat extrem de bucuros după debutul perfect pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova. Oltenii au învins Zorya Luhansk, cu scorul de 3-1 la general, și s-au calificat în play-off-ul Conference League.

Reclamă

Instalat la formația din Bănie în cursul acestei săptămâni, Rădoi a avut foarte puțin timp să pregătească manșa retur din turul 3 din Conference League, câștigată de Universitatea Craiova cu 3-0.

“Cu toții suntem fericiți, dar în primul rând aș începe cu felicitările pentru băieți. Foarte multă lume s-a îndoit de posibilitățile lor după meciul tur, iar în seara asta merită felicitări. Aș continua cu felicitările pentru Balint și staff-ul său. Echipa n-a stat chiar slab din punct de vedere fizic, așa cum s-a spus. Atmosfera a fost senzațională, sentimentul de la firul ierbii a fost ca la meciurile națioalei României.

Nu aveam foarte alte soluții tactice, dacă încercam să adoptăm alt sistem. Un alt sistem putea fi 4-2-3-1, dar asta însemna că în momentele de pressing să scoatem numărul 10. Dacă încercam să îi lăsăm să joace, vedeam că au calitate și dinamică bună. Am încercat să mergem om pe om, iar în momentul în care nu reușeam să recuperăm mingea, făceam fault tactic.

Reclamă 4 / 0/3

Din timpul scurt pe care l-am avut să facem o evaluare a jucătorilor, acesta a ieșit cel mai bun sistem de joc. Ne-a ieșit bine, probabil că dacă nu reușeam să ne calificăm, toată lumea ar fi spus că evaluările noastre au fost greșite. Dar totul s-a terminat cu bine.

(N.r. – Despre bilețelul oferit lui Raul Silva). Echipa adversă nu a mai făcut pressing în 4-4-2, a schimbat în 4-3-3. Le-am trimis un bilet să continuăm în linie de 4, ca să putem ieși din defensivă. Am încercat pe cât de mult posibil să ținem de balon. A fost o schimbare de sistem, dar doar pe faza de construcție.

Mirel Rădoi: „Putem să reclădim ceva în fotbalul românesc!

Oricum vor fi schimbări, de-asta sunt 20 și ceva de jucători. Aici trebuie să fiu sincer și să vă spun că ne-a ajutat foarte mult tribuna. Tot stadionul ne-a împins de la spate. Și ieri băieții din galerie ne-au susținut după antrenament și ne-au spus că ne vor aplauda indiferent de rezultatul de astăzi. Le-am spus jucătorilor că dacă vom începe jocul cu ideea că vom greși, e clar că vom greși. Important e ca greșelile să fie cât mai mici.

N-aș vorbi foarte mult de Beer Sheva. Din punctul meu de vedere, am spus că sunt 90% calificați înaintea returului. Îi cunosc foarte bine, o echipă foarte bună, puțin diferită de ce am întâlnit în seara asta. N-au dinamica așa de bună, dar au jucători de forță și de profunzime. Nu veți vedea multe ocazii pe care le ratează, deci trebuie să fim atenți.

Îmi pare rău pentru Sepsi, dar mă bucur că sunt 3 echipe din 4 (n.r. – românești, calificate în play-off-ul Conference League). Înseamnă că ușor, ușor putem să reclădim ceva în fotbalul românesc și să ajutăm echipa națională”, a spus Mirel Rădoi, potrivit Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și