Închide meniul

Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.l.d). Oltenii au ratat dramatic calificarea în grupele Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2022, 22:43 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 23:55

Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.l.d). Oltenii au ratat dramatic calificarea în grupele Conference League

Universitatea Craiova s-a făcut de râs cu Ocna Mureş

Mirel Rădoi, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.l.d). Oltenii lui Mirel Rădoi au ratat dramatic calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a fost învinsă la penalty-uri. Ivan și Bancu au ratat de la 11 metri. Cei de la Hapoel Beer Sheva au marcat din toate loviturile.

LIVE SCORE Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.l.d)

Final! Universitatea Craiova este eliminată în play-off-ul Conference League.

Nicușor Bancu a ratat la Universitatea Craiova.

Dadya a marcat pentru Hapoel

Reclamă

Valerică Găman a marcat pentru Universitatea Craiova

Helder Lopes a marcat pentru Hapoel

Nistor a marcat pentru Universitatea Craiova

Reclamă 4 / 0/3

Keltjens a marcat pentru Hapoel

Andrei Ivan a ratat la Universitatea Craiova

Suleymanov a marcat pentru Hapoel

Penalty-uri: Roguljic a transformat primul penalty pentru olteni.

Min 120: Finalul timpului regulamentar! Urmează penalty-uri.

Min 107: GOL Hapoel Beer Sheva! Oltenii sunt egalați imediat după golul lui Roguljic.

Min 105: GOOOOOOL Universitatea Craiova! Ante Roguljic a înscris din lovitură liberă.

Reclamă

Min 90: Final de meci! Scorul este în continuare 0-0. Urmează prelungiri.

Min 46: S-a reluat meciul.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 1: A început meciul.

Hapoel Beer Sheva: Glazer – Tibi, Abu Abaid, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Yosefi, Elias – Safuri, Selmani, Ansah
Rezerve: Harush, Keltjens, Shechter, Micha, Jehezkel, Madmon, Hemed, Tzadik, Andre Martins, Dadia, Hatuel, Suleymanov
Antrenor: Elyaniv Barda

Universitatea Craiova: Lazar – Martic, Raul Silva, Screciu – Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan
Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Găman, Vînă
Antrenor: Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a lansat un avertisment înaintea meciului Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova, din manșa retur a play-off-ului UEFA Conference League. Antrenorul oltenilor spune că singura problemă a echipei sale la partida din Israel va fi reprezentată de umiditatea ridicată.

Rădoi a analizat foarte bine jocul lui Hapoel Beer Sheva și spune că a descoperit punctele forte și slabe ale israelienilor.

Tehnicianul Universității Craiova consideră că israelienii vor fi ușor favoriți în returul de joi seară, datorită publicului. Mirel Rădoi vede șansele de calificare de 51-49% în favoarea lui Hapoel Beer Sheva:

„Calificarea poate depinde de lucrurile pe care noi le-am pregătit. (N.r. – Hapoel) e o echipă cu experiență, este una dintre puținele echipe pe care le-am văzut să aibă o mobilitate tactică. În toate partidele cu noul antrenor au schimbat de 2-3 ori sistemul de joc și asta cred că i se datorează lui. Este un jucător care a evoluat în Europa și este foarte inteligent.

Este o echipă foarte echilibrată și periculoasă când joacă acasă, cu suporterii în spate, diferită ca strategie de joc de meciurile din deplasare. Va trebui să fim foarte inteligenți și să ne alegem momentele din timpul jocului cu grijă, ca atunci când jocul lor va decurge foarte bine, noi să nu facem un pas în spate și să facem doi pași înainte. Să ne încărcăm și noi cu energia suporterilor lor. Cu alte cuvinte, e o echipă foarte bună și foarte periculoasă când joacă acasă.

Singura problemă pe care o putem identifica în acest moment este umiditatea mult mai mare decât la Severin. Dar nu poate avea un impact mare asupra noastră. (N.r. – Despre Hapoel) Mă aștept nu neapărat la anumite surprize, mă aștept la o schimbare de sistem de joc pe început de partidă, cu un joc mult mai agresiv, cu un pressing mult mai avansat, pentru că așa au abordat partidele de acasă.

(N.r. – Cine este favorită?) Dacă mă întrebați pe mine, în acest moment, 51-49% în favoarea echipei gazdă. Din cauza publicului, joacă mult mai bine, sunt agresivi, o echipă periculoasă. Trebuie să ne alegem cât mai bine momentele noastre de joc”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și