Închide meniul

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: „Asta e singura problemă”. Cine crede că e favorită la calificare

Cosmin Cioboată Publicat: 24 august 2022, 19:52

Reclamă
Mirel Rădoi, avertisment înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: „Asta e singura problemă. Cine crede că e favorită la calificare

Mirel Rădoi este antrenorul de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, la conferința de presă / Facebook Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a lansat un avertisment înaintea meciului Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova, din manșa retur a play-off-ului UEFA Conference League. Antrenorul oltenilor spune că singura problemă a echipei sale la partida din Israel va fi reprezentată de umiditatea ridicată. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1, la Severin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a analizat foarte bine jocul lui Hapoel Beer Sheva și spune că a descoperit punctele forte și slabe ale israelienilor.

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova

Tehnicianul Universității Craiova consideră că israelienii vor fi ușor favoriți în returul de joi seară, datorită publicului. Mirel Rădoi vede șansele de calificare de 51-49% în favoarea lui Hapoel Beer Sheva:

„Calificarea poate depinde de lucrurile pe care noi le-am pregătit. (N.r. – Hapoel) e o echipă cu experiență, este una dintre puținele echipe pe care le-am văzut să aibă o mobilitate tactică. În toate partidele cu noul antrenor au schimbat de 2-3 ori sistemul de joc și asta cred că i se datorează lui. Este un jucător care a evoluat în Europa și este foarte inteligent.

Este o echipă foarte echilibrată și periculoasă când joacă acasă, cu suporterii în spate, diferită ca strategie de joc de meciurile din deplasare. Va trebui să fim foarte inteligenți și să ne alegem momentele din timpul jocului cu grijă, ca atunci când jocul lor va decurge foarte bine, noi să nu facem un pas în spate și să facem doi pași înainte. Să ne încărcăm și noi cu energia suporterilor lor. Cu alte cuvinte, e o echipă foarte bună și foarte periculoasă când joacă acasă.

Reclamă

Singura problemă pe care o putem identifica în acest moment este umiditatea mult mai mare decât la Severin. Dar nu poate avea un impact mare asupra noastră. (N.r. – Despre Hapoel) Mă aștept nu neapărat la anumite surprize, mă aștept la o schimbare de sistem de joc pe început de partidă, cu un joc mult mai agresiv, cu un pressing mult mai avansat, pentru că așa au abordat partidele de acasă.

(N.r. – Cine este favorită?) Dacă mă întrebați pe mine, în acest moment, 51-49% în favoarea echipei gazdă. Din cauza publicului, joacă mult mai bine, sunt agresivi, o echipă periculoasă. Trebuie să ne alegem cât mai bine momentele noastre de joc”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Universitatea Craiova îl va prezenta pe brazilianul Jefferson

Universitatea Craiova e aproape să-l transfere pe mijlocașul brazilian Jefferson Nogueira Junior (28 de ani). Acesta va semna cu echipa lui Mirel Rădoi pentru următoarele trei sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Conform fanatik.ro, Jefferson a ajuns deja în România și a efectuat vizita medicală la Universitatea Craiova. Brazilianul urmează să fie prezentat oficial în următoarele zile.

Jefferson a jucat ultima dată pentru Moreirense, echipă retrogradată în eșalonul secund din Portugalia. A adunat 23 de apariții în stagiunea precedentă, reușind două goluri, ambele într-un meci cu Gil Vicente.

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Figueirense, Fortaleza și Gaziantep, unde a fost antrenat de Marius Șumudică.

Un milion de euro este cota lui Jefferson. Postul său de bază este cel de mijlocaș central, însă poate evolua și în fața apărării sau în banda dreaptă, la nevoie.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și