Închide meniul

Harlem Gnohere, în lacrimi după Anderlecht – FCSB 2-2: „Ați trezit ceva ce nu mai simțisem după pierderea tatălui meu!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 9:38

Harlem Gnohere, în lacrimi după Anderlecht – FCSB 2-2: „Ați trezit ceva ce nu mai simțisem după pierderea tatălui meu!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Harlem Gnohere, în timpul unui meci pentru FCSB / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Harlem Gnohere, în lacrimi după Anderlecht – FCSB 2-2
  • Mesajul „Bizonului” pentru galeria roş-albastră

Harlem Gnohere a fost în lacrimi după Anderlecht – FCSB 2-2. Fostul atacant al roş-albaştrilor le-a transmis un mesaj de mulţumire fanilor români, care i-au strigat numele în timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bizonul” a fost copleşit de emoţii după ce fanii l-au aplaudat şi i-au scandat numele.

Harlem Gnohere, în lacrimi după Anderlecht – FCSB 2-2

„Ați trezit ceva ce nu mai simțisem după pierderea tatălui meu. Dragostea pe care mi-ați adus-o azi e de nedescris.

Reclamă

Emoția a fost foarte puternică, aveam lacrimi în ochi când am auzit „Bizonul”. Mulțumesc familiei roș-albastre, ne vedem curând”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram.

EXCLUSIV | Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu

Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu. Echipa lui Nicolae Dică a ajuns recent în zona play-off-ului, după ce etape bune le-a petrecut în partea de jos a clasamentului.

Reclamă

FCSB a înregistrat 4 victorii consecutive, iar obiectivul stabilit de Gigi Becali este unul clar – titlul după o pauză de 7 ani.

”FCSB a ajuns între primele șase locuri de play-off, după ce începutul de sezon a fost unul greu pentru echipă. Sper că vor rămâne între primele 6.

Când play-off-ul va începe, punctele vor fi împărțite la 2. Echipe precum Farul și Rapid trebuie să câștige meciurile tari pentru a porni cu șanse în play-off”, a spus Harlem Gnohere, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB

Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB, în partea a doua a sezonului, când roș-albaștrii speră să prindă play-off-ul Ligii 1.

Popescu nu a marcat niciun gol în această stagiune, dar ”Bizonul” speră ca jucătorul cotat la 4 milioane de euro să atingă cifrele de anul trecut, când a înscris 10 goluri și a dat și 4 assist-uri.

„Trebuie să se concentreze doar pe fotbal. Coman și-a revenit și poate juca bine. Pe Octavian Popescu nu l-am cunoscut, l-am văzut jucând în sezonul trecut, cu Tănase.

A jucat bine și sper că va reveni la acel nivel pentru a ajuta clubul„, a spus Gnohere, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Harlem Gnohere e idol printre fanii lui FCSB

Harlem Gnohere a jucat la FCSB în perioada 2017-2020. În 115 partide jucate în tricoul roș-albaștrilor, a marcat 51 de goluri.

Alături de FCSB, Gnohere a câștigat Cupa României în 2020. A jucat și în „primăvara” Europa League, fiind marcatorul golului celebre victorii împotriva lui Lazio, 1-0 pe Arena Națională, în februarie 2018.

Gnohere a plecat de la echipa roș-albastră în iulie 2020, semnând cu belgienii de la Mouscron. În prezent, atacantul de 34 de ani este liber de contract. În România, Gnohere a mai jucat și pentru Dinamo, în perioada 2015-2017.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Harlem Gnohere ştie ce antrenor ar putea să o salveze pe Dinamo! Mesaj de susţinere pentru FCSB
Liga 1 • 21 feb., 22:58
Harlem Gnohere ştie ce antrenor ar putea să o salveze pe Dinamo! Mesaj de susţinere pentru FCSB: „Sper să fie campioană!”
Mesajul lui Harlem Gnohere, după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase
Extra • 14 feb., 21:17
FOTO
„Ajută-l în loc să-l împingi în jos!” Mesajul lui Harlem Gnohere, după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase
Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo
Liga 1 • 18 ian., 22:00
„Am crezut că e Gnohere!” Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo: „M-am uitat atent!”
Cum a ajuns să arate Harlem Gnohere la 3 ani de la despărțirea de FCSB
Fotbal extern • 28 nov., 17:01
Cum a ajuns să arate Harlem Gnohere la 3 ani de la despărțirea de FCSB. Unde joacă acum fostul golgheter al „roș-albaștrilor”
Harlem Gnohere, în cadrul unui interviu
Liga 1 • 24 dec., 17:35
Motivul pentru care Harlem Gnohere a refuzat să mai joace în Liga 1: „Au fost echipe, dar nu am dat curs!”