Închide meniul
EXCLUSIV

Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu! Mesajul ”Bizonului” pentru roș-albaștri

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2022, 15:13

Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu! Mesajul ”Bizonului” pentru roș-albaștri

Harlem Gnohere, suporter de lux la Anderlecht - FCSB

Harlem Gnohere, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu. Echipa lui Nicolae Dică a ajuns recent în zona play-off-ului, după ce etape bune le-a petrecut în partea de jos a clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a înregistrat 4 victorii consecutive, iar obiectivul stabilit de Gigi Becali este unul clar – titlul după o pauză de 7 ani.

Harlem Gnohere mizează pe FCSB în lupta la titlu

”FCSB a ajuns între primele șase locuri de play-off, după ce începutul de sezon a fost unul greu pentru echipă. Sper că vor rămâne între primele 6.

Când play-off-ul va începe, punctele vor fi împărțite la 2. Echipe precum Farul și Rapid trebuie să câștige meciurile tari pentru a porni cu șanse în play-off”, a spus Harlem Gnohere, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

EXCLUSIV | Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB

Harlem Gnohere îl vede pe Octavian Popescu unul dintre jucătorii decisivi de la FCSB, în partea a doua a sezonului, când roș-albaștrii speră să prindă play-off-ul Ligii 1.

Reclamă

Popescu nu a marcat niciun gol în această stagiune, dar ”Bizonul” speră ca jucătorul cotat la 4 milioane de euro să atingă cifrele de anul trecut, când a înscris 10 goluri și a dat și 4 assist-uri.  

„Trebuie să se concentreze doar pe fotbal. Coman și-a revenit și poate juca bine. Pe Octavian Popescu nu l-am cunoscut, l-am văzut jucând în sezonul trecut, cu Tănase.

A jucat bine și sper că va reveni la acel nivel pentru a ajuta clubul„, a spus Gnohere, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV Harlem Gnohere, mesaj pentru Gigi Becali

Harlem Gnohere (34 ani) a avut un mesaj pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a dat de înțeles că vrea să se retragă din fotbal. ”Bizonul” speră ca latifundiarul din Pipera să investească în continuare la echipa roș-albastră.

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5. Patronul vicecampioanei şi-a ieşit din minţi: ”Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet!”

Vestea a ajuns și la Harlem Gnohere, care a jucat la FCSB în perioada 2017-2020. ”Bizonul” speră ca Gigi Becali să rămână la echipă.

”Gigi Becali e o persoană pe care o apreciez, e o persoană bună.

Am auzit că ar vrea să plece de la club, sper că sunt doar niște vorbe și că va rămâne la FCSB pentru mai mult timp”, a declarat Harlem Gnohere, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și