Închide meniul

Helmut Duckadam îi face tactica lui Nicolae Dică, înainte de Viking – FCSB: „S-ar putea să aibă surprize”

Dan Roșu Publicat: 25 august 2022, 8:44

Reclamă
Helmut Duckadam îi face tactica lui Nicolae Dică, înainte de Viking – FCSB: „S-ar putea să aibă surprize

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Nicolae Dică, după demisia acestuia de la FCSB

Nicoale Dică şi Mihai Stoica, pe banca celor de la FCSB / Hepta

Helmut Duckadam îi face tactica lui Nicolae Dică, înainte de Viking – FCSB, returul din play-off-ul de calificare în grupele Conference League. Roş-albaştrii au nevoie de cel puţin două goluri marcate pentru a spera la calificare, după ce au pierdut turul de pe Arena Naţională, 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, legendarul portar l-a sfătuit pe Dică să nu se arunce în atac, pentru a nu risca foarte mult împotriva unei echipe care se apără excelent şi loveşte decisiv pe contre.

Helmut Duckadam îi face tactica lui Nicolae Dică, înainte de Viking – FCSB

”Ar trebui să fie prudenți. Au la dispoziție 90 de minute să marcheze și să meargă, eventual, și în prelungiri. Important este să nu atace haotic, să se năpustească asupra adversarului pentru că s-ar putea să aibă surprize.

Am văzut multă lume foarte optimistă, ’chiar dacă am pierdut acasă, ne calificăm sigur’. Haideți să fim mai precauți în toată treaba asta. Chiar dacă FCSB este mai bună din punct de vedere al valorii, într-un asemenea meci intervin și emoțiile, intervine și precipitarea. Dacă vom lua gol, va fi o problemă.

Dacă se vor baza pe fazele fixe, probabil îl vor folosi pe Miculescu vârf, fiind mai bun la jocul aerian. E o problemă cu un singur mijlocaș la acoperire”, a declarat Helmut Duckadam, citat de digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Dică, un car de nervi la conferință înainte de Viking – FCSB

Nicolae Dică s-a enervat la conferința de presă dinainte de Viking – FCSB, când a fost întrebat dacă se simte sub presiune la clubul lui Gigi Becali.

„Prin presiune la ce referi? Presiune este la orice club mergi, mai ales la un club care vrea să câștige campionatul și să meargă în grupe. La orice echipă e presiune. Am antrenat și la Liga 3, și la Liga 2, și la Liga 1. La un club cum e Steaua, într-adevăr, fiecare meci trebuie câștigat și e o presiune mai mare.

Dar nu știu la ce presiune te refereai tu. Dacă mai rămân eu sau ce? Eu, când am venit la echipă, am venit după un eșec în Europa și toată lumea vorbea că nu vom merge mai departe, să trecem de Saburtalo, dar am trecut două tururi de atunci. Am făcut niște lucruri bune, cred eu, iar jocul echipei s-a schimbat. De ce doar la noi vorbim de schimbarea antrenorului imediat? Am jucat șase meciuri și am pierdut doar un joc. E ceva ciudat!

Reclamă

Despre asta voiai să mă întrebi. Mi se pare ciudat. Ok, dacă asta este părerea voastră… după aia ne mirăm că de ce se schimbă antrenorii atât de repede. Păi, dacă noi, după cinci etape, vrem să-l schimbăm, ok…

Nu mă deranjează discuțiile astea, eu îmi fac treaba în continuare, dar mă refer ca idee. Dacă noi vorbim după 3-6 etape să se schimbe antrenorul și după tot voi vorbiți că de ce se schimbă antrenorul. D-asta se schimbă, că dacă toată lumea vorbește să schimbăm antrenorul…

Eu, când am venit la echipă, obiectivul nu era calificarea în grupele Conference League, pentru că am venit cu trei zile înaintea de un joc foarte important și am reușit să trecem mai departe”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu Viking.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

10:17

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

9:39

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

9:01

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și