Închide meniul

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 19:23

Reclamă
Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

Helmut Duckadam, pe "modul Dan Nistor" după Astana - Corvinul 6-1

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. „Eroul de la Sevilla” a adus aminte de o declaraţie virală dată de Dan Nistor în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam a spus că în afară de cele 6 goluri, cei de la Astana nu au avut ocazii. În 2014, după un FCSB – Pandurii 6-0, Nistor spunea că în afară de cele 6 goluri, echipa lui Gigi Becali nu a mai avut ocazii.

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1

”În afara de cele șase goluri nu au avut ocazii”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro. Marius Lăcătuş a intervenit imediat în discuţie. ”Adevărul e că se întâmplă cam rar să dai șase șuturi pe poartă și să marchezi de șase ori”, a spus Lăcătuş.

Formaţia Corvinul Hunedoara, deţinătoarea Cupei României, a fost eliminată, miercuri, de echipa Astana în turul trei preliminar al Conference League. După ce în tur, la Sibiu, a fost 2-1 pentru Astana, în partida retur, la Almatî, gruparea din Kazahstan s-a impus cu 6-1. Ca urmare a acestui rezultat, Corvinul şi-a încheiat parcursul în cupele europene.

Pentru Astana au marcat Charles ’13, ’68, Tomasov ’57, ’76, Gripshi ’73 şi Astanov ‘84. Corvinul a înscris prin Neacşa ’78.

Reclamă
Reclamă 4

FC Astana: Condric – Kazukolovas, Marochkin (Kalaica ’49), Amanovic – Bartolec, Ebong, Gripshi (Kuat ’76), Vorogovskiy (Bystrov ’81) – Tomasov, Geoffrey (Karimov ’76), Camara (Astanov ’81). Antrenor: Grigoriy Babayan.

Corvinul: Lefter – Bradu (Velisar ’66), Lică, Manolache (I. Pop ’46, Câmpan ‘77), Roger (Cărăruş ’66) – Hrezdac, Neacşa (Gîrbiţă ’85), Ubbink – Lupu, Buş, Pîrvulescu. Antrenor: Florin Maxim.

Meciul a fost arbitrat de turcul Atilla Karaoglan.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:20

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el”

20:18

NEWS ALERTGigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB

19:55

Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial făcut

19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și