Închide meniul

Ilie Dumitrescu a anunțat care e cea mai mare problemă de la FCSB, după eliminarea din Europa

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 octombrie 2022, 8:25

Ilie Dumitrescu a anunțat care e cea mai mare problemă de la FCSB, după eliminarea din Europa

Ilie Dumitrescu a anunțat care e cea mai mare problemă de la FCSB, după eliminarea din Europa

Dawa și Tamm, în meciul dintre FCSB și UTA / Hepta

Ilie Dumitrescu a anunțat care e cea mai mare problemă de la FCSB, după egalul, 2-2, cu Anderlecht. Fundașii centrali, Tamm și Dawa, nu se ridică la nivelul european dorit de fostul mare internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa este și cel care a greșit la ambele goluri marcate de belgieni. Primul a venit într-o perioadă foarte bună a jocului pentru echipa lui Nicolae Dică. Camerunezul cotat la 800.000 de euro s-a revanșat totuși cu golul de 2-2.

Ilie Dumitrescu a anunțat care e cea mai mare problemă de la FCSB

”Rămânem cu problemele din defensivă. Tamm și Dawa nu mă încântă. Când au adversarii faze fixe ar trebui să interpreteze diferit.

În momentul în care se vor pune la punct pe faza defensivă… În ofensivă sunt resurse”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa

Gigi Becali l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după Anderlecht – FCSB 2-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de evoluţia fundaşului central, în remiza de pe terenul belgienilor.

Reclamă

„M-am convins și eu acum de Dawa. I-am luat tot timpul apărarea. În seara asta m-am convins. Mi-a plăcut în primele meciuri. După ce are statut de vedetă, nu se mai concentrează. Înseamnă că e chestiune de concentrare și nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Anderlecht – FCSB 2-2. Roş-albaştrii, OUT din Conference League

FCSB încheie grupa de Conference League pe ultimul loc. Roş-albaştrii au reuşit doar două remize în acest sezon, ambele cu Anderlecht, fiind învinşi de Silkeborg, în ambele meciuri, cât şi de West Ham, în tur.

FCSB a remizat cu Anderlecht, în etapa a cincea din grupele Conference League. Roş-albaştrii s-au văzut conduşi încă din minutul 39, după golul reuşit de Veschaeren.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, în repriza secundă, Andrea Compagno a reuşit să egaleze în minutul 60. Italianul a fructificat centrarea perfectă a lui Risto Radunovic, şi a înscris printr-o lovitură de cap.

În minutul 75, Vertonghen a adus-o din nou pe Anderlecht în avantaj, după un corner bine-executat de belgieni. Joyskim Dawa a reuşit să egaleze 8 minute mai târziu, însă FCSB nu a mai reuşit să marcheze, pentru a spera la o eventuală calificare în primăvara europeană.

Recomandări
  • Anderlecht – FCSB 2-2
  • Fundașii centrali, marea problemă a roș-albaștrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și