Închide meniul

Ilie Dumitrescu a rămas mască după ce FCSB a încasat 10 goluri de la Silkeborg: “Am văzut o imagine pe care nu mai vreau să o văd!“

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 8:28

Ilie Dumitrescu a rămas mască după ce FCSB a încasat 10 goluri de la Silkeborg: “Am văzut o imagine pe care nu mai vreau să o văd!“

Ilie Dumitrescu îl laudă pe selecționer

Ilie Dumitrescu pe Arena Națională / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a rămas mască după ce FCSB a încasat 10 goluri de la Silkeborg. Danezii au umilit vicecampioana și în tur, dar și în retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mister” este de părere că FCSB nu a tratat cu seriozitate confruntările din grupe, motiv pentru care s-a ajuns la acest deznodământ.

Ilie Dumitrescu a rămas mască după ce FCSB a încasat 10 goluri de la Silkeborg

„FCSB și-a asumat totul în Conference League. Când s-au văzut în situația în care au pierdut cu 5-0 în deplasare, cred că trebuia pregătit foarte serios returul. La modul să ai toate informațiile despre adversar.

Ne-au surprins ieri în multe momente de joc, danezii au făcut un joc excelent între linii, între fundașii centrali și Edjouma. Este vorba despre organizare de joc pe faza defensivă. Echipa a fost surprinsă. Sunt anumite detalii care decid jocul.

Am văzut o imagine pe care nu mai vreau să o văd cu un jucător de fotbal. M-a impresionat Târnovanu, reacția lui. În momente din astea, ai nevoie de lideri. În momentul de față, nu sunt mulți lideri. Singurul care a fost activ a fost Cordea”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, anunț crucial despre viitorul lui Nicolae Dică

Mihai Stoica a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după „dubla” de coșmar cu Silkeborg din grupele Conference League, 0-10.

MM Stoica a avertizat să Nicolae Dică poate fi în pericol dacă FCSB nu câștigă împotriva celor de la UTA, duminică. Managerul general e sigur că Gigi Becali nu se va consulta cu nimeni în privința antrenorului.

„Dacă nu batem UTA, vor fi probleme. Nu pot să vă răspund dacă va fi sau nu decisiv meciul ăsta pentru Dică. Eu nu vorbesc de o perioadă lungă cu patronul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă s-ar fi întâmplat să renunțe Dică, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă ar fi vrut să aducă un antrenor, în niciun caz”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.  

Haos total la antrenamentele de la FCSB

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare de la antrenamentele de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor spune că sunt jucători care nu se pregătesc la capacitate maximă.

Şi atunci eu ce să fac? Să mă duc la antrenamente? Şi aşa, <<Becali se bagă la echipă, Becali se bagă la echipă!>> Acuma nu mai rămâne decât să mă duc la antrenamente, să stau la antrenamente să observ ce antrenamente face Dică.

Pei, dacă facem nişte antrenamente că bem o cafeluţă, mâncăm un fursec. După aia stai că facem un duş, după aceea puţin cu gheaţă, şi mai facem şi un masaj ca să ne relaxăm. Atunci plecăm acasă, dacă facem aşa. Pei nu, mă, nu aşa!

Nu că n-am vorbit cu Dică. Dică o să-mi zică săracul <<dar n-aveţi încredere în mine?>> Eu nu mă refer la el. Mă refer la antrenorii români. Pei, nu am explicaţia. Pei, cum adică nu rezistă în cupele europene. Cum adică o echipă care face transferuri în toată cariera ei de 1,4 milioane de euro. Şi eu am numai un jucător, Coman, de 3 milioane.

Şi nu îşi mai revine Coman! Care-i treaba de nu-şi mai revine? Pune-l, mă, la muncă. Că nu ştiu ce, că lui Radaslavescu nu îi place să muncească. Ce face mă, cum nu-i place?! Pune-l, mă, la muncă!”, a spus la Prima Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Ilie Dumitrescu a rămas mască după ce FCSB a încasat 10 goluri de la Silekborg
  • Ce spune ”Mister” despre eșecurile rușinoase ale vicecampioanei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și