Închide meniul

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg! Principalul favorit să vină pe banca FCSB-ului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 10:41

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg! Principalul favorit să vină pe banca FCSB-ului

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional din cauza lui Marius Şumudică

Nicolae Dică, într-un interviu / Captură gsp.ro

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg. Vicecampioana României a fost desființată de formația daneză în cele două meciuri disputate în grupele UEFA Conference League. A fost 0-5 atât în tur, cât și în retur. Viitorul lui „Dicanio” pe banca roș-albaștrilor a devenit principalul subiect de discuție după înfrângerile-șoc din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a declarat la conferința de presă că nu se teme de o posibilă demitere.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg!

„Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă!”, a fost răspunsul lui Nicolae Dică, după FCSB – Silkeborg 0-5.

Între timp, Gigi Becali pregătește „terenul” în cazul în care va decide, în cele din urmă, să încheie colaborarea cu Dică. Potrivit Fanatik, Marius Croitoru este principala variantă luată în calcul de latifundiarul din Pipera pentru banca FCSB-ului.

Croitoru a devenit liber de contract în această săptămână, după despărțirea de FC U Craiova 1948. Patronul FCSB-ului a avut cuvinte de laudă la adresa lui Croitoru în trecut, datorită stilului său ofensiv.

Reclamă

Finanțatorul roș-albaștrilor a declarat în repetate rânduri că își dorește o echipă care să aibă posesia și să atace în mod continuu. Și, în viziunea lui Gigi Becali, Marius Croitoru îndeplinește criteriile respective.

La rândul său, Mihai Stoica s-a arătat impresionat de calitatea de scouter a lui Croitoru:

„La Craiova nu ştiu cine a adus jucători. La Botoșani îi aducea Croitoru, a dat multe lovituri. M-am ocupat ani de zile de asta. În momentul în care din 10 jucători nimereşti trei, e bine, dacă nimereşti şapte, e fantastic, iar el îi cam nimerea.

Reclamă 4 / 0/3

Doar la Croitoru îi vezi pasându-i în careul advers, echipa lui joacă fotbal. Şi l-a pierdut pe Compagno, care era extrem de important”, a spus, recent, Marius Croitoru.

Gigi Becali va avea însă concurență pentru semnătura lui Marius Croitoru. Ieri, Valeriu Iftime a dezvăluit că va discuta cu tehnicianul de 41 de ani, care a mai antrenat FC Botoșani în perioada 2019-2022.

„Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?”. Cum a reacţionat Nicolae Dică

Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?„. Nicolae Dică a avut o reacţie categorică după umilinţa cu Silkeborg, scor 0-5, când a fost întrebat dacă îşi face griji că va fi demis. Antrenorul lui FCSB nu a stat pe gânduri şi a dezvăluit că se aşteaptă să fie pe bancă şi la următorul meci al roş-albaştrilor.

Nicolae Dică a dezvăluit că decisivă poate fi următoarea partidă a roş-albaştrilor, cea din Liga 1, cu UTA. Dacă în Conference League a declarat că şi-a îndeplinit deja obiectivul, în campionat e obligat să obţină calificarea în play-off.

(Reporter: Vă temeţi că vă dă afară Gigi Becali?) Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă. Să mă tem că mă dă cineva afară? Sunt alte lucruri mai bune de făcut în viaţa asta decât să ne temem de acest lucru.

Întrebaţi conducerea. Obiectivul? Când am venit la Steaua (n.r. FCSB) nu ni s-a pus obiectiv grupele Conference League şi am reuşit să ne calificăm. Înseamnă că obiectivul l-am îndeplinit. Cu toţii ne doream mai mult. Ăsta e nivelul nostru în acest moment, lotul pe care îl avem. Sunt adversari buni.

Nu, nu m-am gândit să îmi dau demisia. Aştept meciul cu UTA. Am avut o discuţie cu conducerea clubului după meciul cu Craiova şi am spus că am încredere în jucători. Am câştigat 2 meciuri importante şi am făcut jocuri bune. Şi la meciul cu FC Argeş a fost decisiv, şi la meciul cu UTA va fi la fel.

Reclamă

Eu aşa sunt, mie îmi place să îmi apăr jucătorii pentru că eu am încredere în ei. Sunt lucruri pe care trebuie să le spun. Ce să facem acum? Să dau în jucători? Nu sunt genul ăsta de om. Chiar vorbeam înainte de meci, când eram jucător erau criticaţi jucătorii, acum când sunt antrenor, sunt criticaţi antrenorii„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Antrenorul lui FCSB a recunoscut că este o înfrângere care poate fi considerată „o pată neagră” pentru CV-ul său.

Da, într-adevăr, aşa este, dar eu gândesc că am îndeplinit obiectivul de a califica echipa în Conference League. Sunt lucruri din care vreau să învăţ

În momentul când se pierde, nu o singură persoană e vinovată, suntem cu toţii. Fiecare are o parte de vină„, a mai spus tehnicianul roş-albaştrilor.

Recomandări
  • Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg
  • Principalul favorit să vină pe banca FCSB-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și