Închide meniul

Ilie Dumitrescu, atac devastator la adresa lui Constantin Budescu: „Cu cine a dat el gol, de ne-a omorât aşa pe toţi?”

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 9:02

Reclamă
Ilie Dumitrescu, atac devastator la adresa lui Constantin Budescu: „Cu cine a dat el gol, de ne-a omorât aşa pe toţi?

Ilie Dumitrescu, atac devastator la adresa lui Constantin Budescu

Constantin Budescu, în Farul Constanţa - Flora Tallinn / Hepta

Ilie Dumitrescu, atac devastator la adresa lui Constantin Budescu. Noul jucător de la Farul Constanţa a înscris în partida cu Flora Tallinn, scor 3-0, în primul său meci la formaţia de la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă avea motive de bucurie la finalul partidei din preliminariile Conference League, Budescu a ţinut să le dea o replică analiştilor care l-au criticat în trecut pentru greutatea sa. Ilie Dumitrescu şi Marius Şumudică s-au simţit vizaţi de comentariile lui Budescu, iar Dumitrescu nu l-a menajat deloc pe noul jucător al celor de la Farul Constanţa.

Ilie Dumitrescu, atac devastator la adresa lui Constantin Budescu: „Cu cine a dat el gol, de ne-a omorât aşa pe toţi?”

Ilie Dumitrescu a fost deranjat de declaraţiile lui Budescu, de la finalul partidei cu Flora Tallinn. Fostul interanţional român consideră că declaraţia nu îşi avea rostul şi nu a ratat ocazia să îl „înţepe” pe Budescu:

„Asta cu bucuratul băieților de la televizor nu am înțeles-o. El nu trebuie să facă vreun efort din ăsta inimaginabil să nu aibă țesut adipos. Trebuie să se antreneze mai mult și să facă diferența, nu să ne bucurăm noi de la televizor, că nu noi semnăm la salariu la sfârșit de lună. Mi se pare o declarație care nu își avea rostul.

Asta e o provocare. Ideal ar fi să luăm golurile internaționale ale lui Budescu. Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională? Sau în cupele europene de ne-a omorât așa pe toți?”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică a comentat şi el declaraţiile fostului său jucător. Acesta crede că Budescu va avea numai de câştigat dacă va mai slăbi şi crede că trebuie să accepte şi criticile:

„Nu știu cui i-a reproșat Budescu. Probabil mie că am spus că trebuie să mai slăbească. Nu-i nicio problemă, Costică! Dar eu îmi păstrez opinia. Dacă va mai slăbi va fi foarte tare. Lui îi place să aibă mingea, se simte foarte bine cu Alibec. Ar trebui să accepte și criticile. Farul avea nevoie de Budescu și cred că și el avea nevoie de Hagi și de Farul”, a declarat şi Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Constantin Budescu, după debutul cu gol la Farul Constanţa: „Au dovedit că nu se pricep la fotbal”

Constantin Budescu a marcat în partida dintre Farul Constanţa şi Flora Tallinn, în prima manşă a turului 3 preliminar Conference League. Campioana României s-a impus cu 3-0 şi are prima şansă la calificarea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat la debutul pentru echipa lui Gheorghe Hagi, Budescu a făcut un meci foarte bun, reuşind un gol şi o pasă decisivă. La finalul meciului, fostul jucător de la Petrolul a vrut să le dea replica celor care l-au criticat pentru greutatea sa.

„Nu este nicio presiune. Au dovedit încă o dată (n.r – cei care l-au criticat) că se pricep la fotbal, între ghilimele. Majoritatea nu se pricep deloc dacă au spus ce au spus. E treaba lor. La noi se caută foarte mult cancanul. Pe mine nu mă interesează, doar mă bucur de fotbal.

Sunt aproape de 100%. Mă simt foarte bine fizic. O să mai slăbesc puțin ca să se bucure și cei de la televizor și cam atât. Vreau să mergem mai departe în Conference League și să intrăm în play-off”, a spus Constantin Budescu, potrivit sursei mai sus menţionate.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și