Închide meniul

Constantin Budescu, prima reacţie după ce a marcat în Farul – Flora Tallinn 3-0: „Nu este nicio presiune!”

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 22:51

Reclamă
Constantin Budescu, prima reacţie după ce a marcat în Farul – Flora Tallinn 3-0: „Nu este nicio presiune!

Constantin Budescu, prima reacţie după ce a marcat în Farul - Flora Tallinn 3-0

Constantin Budescu, în timpul unui interviu/ Farul TV

Constantin Budescu a oferit prima reacţie, după ce a marcat în duelul dintre Farul şi Flora Tallinn 3-0. Mijlocaşul s-a declarat bucuros după victoria obţinută, şi a mărturisit că nu simte nicio presiune la echipa campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este favorită să se califice în play-off-ul Conference League, după victoria categorică înregistrată cu Flora Tallinn. Denis Alibec, Constantin Budescu şi Diogo Queiros au marcat pentru trupa lui Gică Hagi.

Constantin Budescu, prima reacţie după ce a marcat în Farul – Flora Tallinn 3-0

Constantin Budescu a mărturisit că relaţia cu Denis Alibec este una excelentă, fapt care s-a observat şi în duelul cu Flora Tallinn. „Magicianul” a răspuns şi criticilor, de după transferul său la Farul, mărturisind că se simte excelent la formaţia lui Gică Hagi.

Budescu a mai declarat că deşi Farul a câştigat cu 3-0, scorul nu este unul liniştitor, deoarece Flora Tallinn a avut numeroase ocazii în duelul tur din preliminariile Conference League.

„(N.r. despre relaţia cu Denis Alibec) Ne-am înţeles foarte bine. Mă bucur ca ne-a ieşit şi în seara asta. Sper să continuăm aşa. Au fost nişte zile bune, m-au învăţat multe, tactica lor de joc. Încercăm să jucăm fotbal aici şi pentru mine e perfect.

Reclamă

Nu este nicio presiune, au dovedit din nou că se pricep la fotbal (n.r. cei care l-au criticat). La noi se caută can-can-ul, eu încerc să-mi văd de treabă aici.

Sunt aproape de 100%. Mă simt foarte bine, şi fzic la fel, să se bucur şi cei de la televizor. Îmi doresc să ne calificăm în grupe. Am întâlnit o echipă foarte bună, e bine pentru noi că am primit gol şi că am câştigat la o diferenţă mare de scor.

Scorul nu e liniştitor, ei au avut multe ocazii, ne bucurăm că nu au marcat.

Reclamă 4 / 0/3

Făceam pariuri la antrenamente, la meciuri e altceva. Suntem serioşi, fiecare pe postul lui încearcă să-şi facă treaba cel mai bine”, a declarat Constantin Budescu, conform digisport.ro.

Constantin Budescu şi Denis Alibec, show total în Farul – Flora Tallinn 3-0

Denis Alibec a marcat un gol superb, din pasa lui Constantin Budescu, în duelul dintre Farul şi Flora Tallin! Mai târziu, Budescu a marcat după ce şutul lui Denis Alibec a lovit bara, iar mingea a ricoşat la el. Cei doi fac din nou echipă în atac, după perioada petrecută la FCSB.

Contantin Budescu a reuşit să marcheze chiar la debutul pentru campioana României. După ce i-a pasat decisiv lui Alibec, Budescu a reuşit să marcheze.

În minutul 80, Budescu a trimis în poarta celor de la Flora Tallinn, după ce şutul lui Alibec a lovit bara.

Denis Alibec a deschis scorul în duelul cu Flora Tallin. Atacantul Farului a marcat în minutul 48, cu un şut superb de la marginea careului.

Faza golului marcat de Denis Alibec a pornit de la o greşeală comisă la mijlocul terenului de către un jucător al celor de la Flora Tallin. Constantin Budescu a profitat şi i-a pasat lui Alibec, care a înaintat spre poarta estonienilor şi a finalizat faza cu un şut bine plasat, în plasa laterală.

Denis Alibec a marcat cel de-al treilea gol al sezonului, la Farul. Atacantul de 32 de ani a reuşit o dublă în returul cu Urartu, retur câştigat de constănţeni cu scorul de 3-2.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și