Închide meniul

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB: ”Sunt speranțe!” Meciul e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2023, 8:37

Reclamă
Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB: ”Sunt speranțe!” Meciul e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland - FCSB

Ilie Dumitrescu, într-un studio de televiziune / Instagram

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB. Echipa lui Gigi Becali are maximum de puncte în campionat, ca şi Nordsjaelland. Meciul e de la ora 20:00 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul component al generaţiei de aur a recunoscut că danezii sunt superiori ca joc, dar consideră că elevii lui Elias Charalambous pot da lovitura dacă vor fi foarte bine organizaţi, ca până acum.

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB: ”Sunt speranțe!”

Eu am văzut un progres al echipei, mai ales pe organizarea de joc pe faza defensivă. Nordsjaelland este o echipă superioară din punct de vedere al exprimării. FCSB a arătat foarte bine pe faza defensivă, exceptând faza fixă și lovitura liberă când a fost deviată, nu au fost situații importante.

Nouă ne dă speranțe că putem scoate mai mult la meciul retur, dacă vom reuși să avem aceeași organizare și să punem și noi jucătorii importanți să își intre în rol… Noi în atac nu am pus foarte multe probleme. E clar că a fost o preocupare de a închide, de a nu lăsa spații.

Dacă noi vom avea aceeași organizare de joc și, în același timp, liderii incontestabili, cei care au făcut diferența până acum, își vor pune amprenta în jocul echipei, sunt speranțe.

Reclamă

Mai este un aspect, tot ceea ce înseamnă jocul ăsta, toți am remarcat jocul ăsta, ieșirile din apărare prin construcție, soluții de pasare, ei au arătat foarte bine și au contat chiar și în inferioritate. Sunt momente în care pe jocul ăsta pe construcție pot fi expuși dacă facem un pressing agresiv, dacă facem un pressing de întâmpinare și recuperăm și câștigăm mingea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO, 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Vicecampioana României începe asaltul total spre calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii încearcă, în Danemarca, să obţină cea mai aşteptată victorie de fani. S-ar putea apropia astfel la un singur pas de faza grupelor. Cele mai tari faze vor fi pe AS.ro.

În tur, FCSB şi Nordsjaelland au remizat alb pe stadionul din Ghencea. Adamo Nagalo a fost eliminat atunci în minutul 59, dar roş-albaştrii nu au profitat şi acum au o misiune mult mai dificilă. În prelungiri, au scăpat la o ocazie uriaşă a rivalilor, care au lovit bara.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB avea victorii pe linie în acest sezon, dar Nordsjaelland i-a stricat seria. Echipa lui Gigi Becali are acum şansa să îşi ia revanşa.

E doar fotbal. Sunt două echipe, una merge mai departe, alta nu. Nu există tragedii în fotbal pentru mine. Nu trebuie să sărbătorim prea tare când câștigăm sau să considerăm că e o tragedie dacă nu reușim. Domnul Becali vrea să câștigăm titlul, e normal, dar eu cred că toate competițiile sunt importante”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB l-a pierdut pe Malcom Edjouma, care a plecat în Italia pentru a semna cu Bari. În schimb, se amână debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB.

Doar Ngezana nu a venit cu noi, a avut acea problemă cu viza. Edjouma nu a făcut deplasarea, e istorie pentru club, a plecat. E un jucător bun, îi doresc succes în viitor. Alex Băluță poate juca, toți fotbaliștii sunt recuperați. Nu avem niciun accidentat”, a precizat antrenorul din acte al FCSB-ului.

Cum arată echipele probabile la Nordsjaelland – FCSB:

Nordsjaelland: A. Hansen – Villadsen, K. Hansen, Jensen-Abbew, Frese – Diomande, Tverskov, D Svensson – Nuamah, Ingvartsen, Osman

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Ov. Popescu, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și