Închide meniul

Ilie Dumitrescu se înclină în fața FCSB-ului după calificarea în grupele Conference League: „Senzațional Dică! Florinel Coman, un lider incontestabil!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 8:44

Ilie Dumitrescu se înclină în fața FCSB-ului după calificarea în grupele Conference League: „Senzațional Dică! Florinel Coman, un lider incontestabil!

Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu

Ilie Dumitrescu a elogiat la scenă deschisă FCSB după calificarea în grupele Conference League. Vicecampioana României a fost repartizată în grupa B, cu adversare de top: West Ham, Anderlecht și Silkeborg. „Mister” a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Dică și a jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea o misiune infernală în vederea calificării în primăvara europeană, însă Ilie Dumitrescu vede partea plină a paharului: cumulul de experiență de care vor avea parte roș-albaștrii.

Ilie Dumitrescu a elogiat la scenă deschisă FCSB după calificarea în grupele Conference League

„Senzațional Dică! A preluat echipa, a plecat Tănase, care a marcat 40 și ceva de goluri în ultimii doi ani, la un pas să plece și Olaru. Ca abordare, consistența jocului, cum a pregătit jocurile în perioada asta scurtă.

Știi cum e, se joacă. Se va juca cu casa închisă 100%. Dacă au fost zeci de mii de oameni cu Saburtalo… Plus că e o experiență senzațională și pentru jucători, să demonstreze la nivelul acesta. E interesant să fii în competiție cu echipe de top, din Premier League.

E extraordinar și pentru Tavi Popescu să-și depășească limitele, și pentru Olaru, și pentru Coman. Apropo de Coman, spuneam că nu poți să scoți din echipă un lider incontestabil”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

Reclamă

Răzvan Raț crede că FCSB poate trece de grupa „de foc” din Conference League

Răzvan Raț este de părere că FCSB poate trece de grupa „de foc” din Conference League. Fostul fundaș al naționalei României, care în timpul carierei a evoluat și pentru West Ham, ia în calcul chiar și scenariul în care roș-albaștrii să încheie grupa pe primul loc.

Raț este conștient că diferența de valoare a lotului dintre West Ham și FCSB este uriașă, însă rămâne optimist că echipa lui Nicolae Dică poate produce surpriza în grupa din Conference League.

„Au trecut mulți ani de atunci. Au șanse, că sunt în competiție. Fotbalul nu e matematică. Nu înseamnă că dacă pe hârtie jucătorii de la West Ham sunt mai valoroși sau au cota de piață mai bună… cei de la Anderlecht la fel. Șansele există, important e să crezi în ele.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Are FCSB șanse să treacă de grupe?) Teoretic nu, practic foarte posibil. Teoretic, ai putea să spui că nu sunt foarte multe șanse, dar practic te poți califica de pe primul loc. E clar că noi nu avem jucători de 60 de milioane, eu nu cred că avem jucător cotat nici măcar la 5 milioane”, a spus Răzvan Raț, pentru Antena Sport.

Raț a jucat la West Ham în sezonul 2013/2014 și a adunat 20 de apariții: 15 în Premier League și 5 în Cupa Ligii Angliei.

West Ham s-a mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, cu Astra, în preliminariile Europa League, și a pierdut de fiecare dată.

West Ham, lot de 12 ori mai valoros decât FCSB

West Ham este de departe favorită la primul loc în grupă. Echipa londoneză are un lot cotat la aproape 400 de milioane de euro. În comparație, echipa FCSB-ului valorează 33 de milioane de euro, de 12 ori mai puțin decât englezii.

Gruparea pregătită de David Moyes a ajuns în semifinalele Europa League în stagiunea precedentă și a terminat pe poziția a 7-a în Premier League.

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, în timp ce englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai antrenat pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

Reclamă

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu a elogiat la scenă deschisă FCSB după calificarea în grupele Conference League
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și