Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie cine poate fi „arma secretă” a lui Nicolae Dică în Viking – FCSB: „E cel mai potrivit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 8:23

Ilie Dumitrescu ştie cine poate fi „arma secretă a lui Nicolae Dică în Viking – FCSB: „E cel mai potrivit!

Avantajul lui Nicolae Dică în noul mandat de la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Hepta

Ilie Dumitrescu ştie cine poate fi „arma secretă” a lui Nicolae Dică în returul Viking – FCSB. Darius Olaru a fost suspendat, iar „Mister” este convins că Răzvan Oaidă îl poate înlocui fără probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut cu 1-2 pe Arena Naţională, în faţa a 30.000 de fani, chiar dacă Florinel Coman marcase încă din minutul 3. Vicecampionii României „tremură” serios acum şi trebuie să iasă la atac în Norvegia, în meciul care va fi joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ilie Dumitrescu ştie cine poate fi „arma secretă” a lui Nicolae Dică în Viking – FCSB

Darius Olaru a încasat un cartonaş galben pentru proteste în prelungirile partidei de pe Arena Naţională, fapt pentru care va rata returul din Norvegia. Totuşi, Ilie Dumitrescu îl linişteşte pe Nicolae Dică şi îi propune un alt jucător pentru poziţia lăsată descoperită.

”Ar putea fi Oaidă în locul lui Olaru. Nu ai cum. E într-adevăr un jucător care să acopere foarte bine zona din fața fundașilor centrali, cu progresie bună cu mingea la picior. Șut joacă puțin mai în spate. E nevoie de un jucător lângă Edjouma.

Rață e mai ofensiv, dar cred că Oaidă e cel mai potrivit. Au nevoie de victorie cu Viking, dar trebuie sa luăm în calcul și jocul fără minge. Rață poate aduce plusul ăla, face și faza defensivă, dar trebuie cineva care să facă un pressing de întâmpinare agresiv și Oaidă are calitățile astea”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică, avertizat că este obligat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Nicolae Dică a fost avertizat înaintea meciului Viking – FCSB, din manşa retur a play-off-ului UEFA Conference League. Antrenorul roş-albaştrilor are numai varianta calificării, asigură Helmut Duckadam. În caz contrar, portarul de legendă al Stelei nu îl vede deloc bine pe Dică.

Duckadam este convins că, în cazul în care FCSB îşi încheie prematur sezonul european, Dică nu va scăpa de furia patronului. Acesta a dezvăluit că sunt nemulţumiri în vestiar din cauza rezultatelor înregistrate în ultima perioadă.

„Va fi o mare problemă dacă nu se califică, va fi un haos. Să nu uităm câte puncte are FCSB în campionat. Iar dacă urmează câteva rezultate negative, din nou se vinde, Dică va fi pe prima pagină… și vor fi probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că nici acum situația nu e roz. Atmosferă, vestiar… Sunt nemulțumiri din cauza rezultatelor. Dacă Mihai Stoica pleacă înainte de terminarea meciului„, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

FCSB este pe locul 13 în Liga 1, cu 6 puncte după 5 meciuri. Singura victorie stagională a obţinut-o cu Chindia Târgovişte, etapa trecută, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0. În rest, a remizat cu Universitatea Cluj (1-1), FC U Craiova 1948 (1-1) şi CS Mioveni (1-1) şi a pierdut cu Rapid (0-2).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și