Închide meniul

Nicolae Dică, avertizat că este OBLIGAT să o ducă pe FCSB în grupele Conference League. Helmut Duckadam: „Va fi haos dacă nu se califică!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2022, 0:00

Nicolae Dică, avertizat că este OBLIGAT să o ducă pe FCSB în grupele Conference League. Helmut Duckadam: „Va fi haos dacă nu se califică!

Nicolae Dică, avertizat că este oblicat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică a fost avertizat înaintea meciului Viking – FCSB, din manşa retur a play-off-ului UEFA Conference League. Antrenorul roş-albaştrilor are numai varianta calificării, asigură Helmut Duckadam. În caz contrar, portarul de legendă al Stelei nu îl vede deloc bine pe Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut cu 1-2 pe Arena Naţională, în faţa a 30.000 de fani, chiar dacă Florinel Coman marcase încă din minutul 3. Vicecampionii României „tremură” serios acum şi trebuie să iasă la atac în Norvegia, în meciul care va fi joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicolae Dică, avertizat că este oblicat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Duckadam este convins că, în cazul în care FCSB îşi încheie prematur sezonul european, Dică nu va scăpa de furia patronului. Acesta a dezvăluit că sunt nemulţumiri în vestiar din cauza rezultatelor înregistrate în ultima perioadă.

Va fi o mare problemă dacă nu se califică, va fi un haos. Să nu uităm câte puncte are FCSB în campionat. Iar dacă urmează câteva rezultate negative, din nou se vinde, Dică va fi pe prima pagină… și vor fi probleme.

Eu cred că nici acum situația nu e roz. Atmosferă, vestiar… Sunt nemulțumiri din cauza rezultatelor. Dacă Mihai Stoica pleacă înainte de terminarea meciului„, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Reclamă

FCSB este pe locul 13 în Liga 1, cu 6 puncte după 5 meciuri. Singura victorie stagională a obţinut-o cu Chindia Târgovişte, etapa trecută, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0. În rest, a remizat cu Universitatea Cluj (1-1), FC U Craiova 1948 (1-1) şi CS Mioveni (1-1) şi a pierdut cu Rapid (0-2).

Mihai Stoica nu și-a iertat adversarii după FCSB – Viking 1-2

FCSB a dominat partida de pe Arena Națională în cea mai mare parte, însă tot Viking a fost cea care a obținut victoria după două greșeli în defensiva roș-albaștrilor.

Oaspeții au tras de timp în multe momente din joc, încercând să taie ritmul și încrederea elevilor lui Nicolae Dică. Mihai Stoica este de părere că nordicii au avut foarte mare noroc în partida de la București.

Reclamă 4 / 0/3

MM a făcut trimitere la dubla manșă cu Spartak Trnava, din preliminariile Europa League din sezonul 2012/2013. La vremea respectivă, FCSB pierdea meciul tur tot pe Arenă, cu 1-0, dar reușea să se impună cu 3-0 la retur și să avanseze în turul 3 preliminar al competiției.

La 13°C, pe sintetic, fără Olaru, cu 1-2 ăsta mincinos din tur, TREBUIE să ne calificăm, așa cum am făcut-o acum 10 ani la Trnava.

Nu știu cum se zice “bulan” în norvegiană, dar nu poate să-i țină la nesfârșit. Bănuiesc că și ei simt asta”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Nebunie în Norvegia înainte de Viking – FCSB

Este o adevărată nebunie în Norvegia înaintea meciului Viking – FCSB, din returul play-off-ului UEFA Conference League. Extaziaţi după victoria obţinută de favoriţii lor pe Arena Naţională, fanii gazdelor s-au grăbit să îşi cumpere bilete pentru duelul decisiv pentru prezenţa în grupe.

Directorul de marketing al lui Viking a dezvăluit că s-au vândut 3.000 de tichete în prima jumătate de oră de la finalul confruntării FCSB – Viking, scor 1-2. În prezent, 9.000 de fani şi-au achiziţionat bilete pentru partida de joi.

Vânzarea biletelor înaintea meciului retur cu FCSB a luat amploare. Au fost peste 9.000 de bilete vândute a doua zi după meciul tur. Prin urmare, joi va fi un adevărat succes.

Vânzările pentru partida retur cu FCSB au luat avânt. Mulți au stat și au așteptat rezultatul final din România, iar după meci au făcut coadă pentru cumpărarea biletelor. La numai jumătate de oră de la finalul meciului, aveam vândute 3.000 de bilete pentru meciul de acasă„, a declarat Borge Moi Nilsen pentru tv2.no.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și