Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie de ce are nevoie FCSB, după victoria la limită cu CSKA 1948 Sofia: „Jordi Alba sau Dani Alves!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 8:35

Reclamă
Ilie Dumitrescu ştie de ce are nevoie FCSB, după victoria la limită cu CSKA 1948 Sofia: „Jordi Alba sau Dani Alves!

Ilie Dumitrescu ştie de ce are nevoie FCSB, după victoria la limită cu CSKA 1948 Sofia

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Ilie Dumitrescu ştie de ce are nevoie FCSB, după victoria la limită cu CSKA 1948 Sofia. Fostul internaţional susţine că trupei roş-albastre îi lipsesc fundaşii laterali, oferindu-i astfel exemplu pe Jordi Alba şi pe Dani Alves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o cu scorul de 1-0 pe CSKA 1948 Sofia, în turul doi preliminar din Conference League. Florinel Coman a marcat singurul gol al meciului care s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ilie Dumitrescu ştie de ce are nevoie FCSB, după victoria la limită cu CSKA 1948 Sofia

Ilie Dumitrescu susţine că FCSB are nevoie de jucători de bandă, care să poată centra în careu, spre Andrea Compagno- Fostul internaţional susţine că vârful italian nu are o mobilitate foarte mare, încât să iasă spre extremele roş-albastre.

În acest context, Ilie Dumitrescu i-a dat exemplu pe Christopher Braun şi pe Nicuşor Bancu, ca fiind doi fundaşi care centrează foarte bine, spre careu.

„Nu au profilul de jucător care să stea foarte mult în bandă, să deschidă adversarul și să centreze. Cordea, la toate acțiunile, a intrat în interior. Compagno trebuia să vină spre ei (n.r.- extreme), să iasă. Nu are mobilitatea asta foarte mare.

Reclamă

Ai nevoie de fundași laterali, de Dani Alves și Jordi Alba (n.r.- jucători de profilul celor doi) în zilele bune. Pantea mi se pare un jucător cu tehnică superioară pentru postul ăsta, are gleznă.

Braun e un fundaș lateral, care în momentul în care ajunge în ultimii 25 de metri, are centrare. Sunt foarte puțini. Bancu, la fel, dacă ajunge într-o zonă ca asta, centrează”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, prima reacție după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Gigi Becali a oferit prima reacție după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Latifundiarul din Pipera s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale, chiar dacă vicecampioana s-a impus în deplasarea din Bulgaria.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul celor de la FCSB s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale, din partida de la Sofia. Gigi Becali este de părere că fotbaliștii din lotul echipei sale nu iau în serios meciurile pe care le joacă. Acesta l-a dat exemplu negativ pe Tavi Popescu și consideră că tânărul fotbalist a tratat meciul „ca la circ”. De asemenea, patronul vicecampioanei a dezvăluit că nu mai speră la calificarea în grupele UEFA Conference League.

„Sunt mulțumit că am câștigat, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost ca în campionatul intern. Te domină echipe mici, nu ai voie, nu există așa ceva. Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei.

Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii dacă jucăm așa, ne spulberă.

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu?

Nu mai sper la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic…. dar nu știu.

Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a spus Gigi Becali, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și