Închide meniul
Video

Imaginile bucuriei de după CSKA 1948 – FCSB 0-1. Vedetele vicecampioanei României au cântat alături de fani

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 23:23

Reclamă

Imaginile bucuriei de după CSKA 1948 - FCSB 0-1

Jucătorii de la FCSB, la finalul meciului cu CSKA 1948 Sofia / Antena Sport

Imaginile bucuriei de după CSKA 1948 – FCSB 0-1. Vedetele vicecampioanei României au sărbătorit alături de fani, după succesul din capitala Bulgariei. Florinel Coman a marcat singurul gol al partidei în minutul 28.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a debutat cu dreptul în preliminariile UEFA Conference League. Roş-albaştrii au câștigat partida tur din „dubla” cu CSKA 1948 Sofia cu scorul de 1-0. Partida din Bulgaria s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Imaginile bucuriei de după CSKA 1948 – FCSB 0-1. Vedetele, alături de suporteri

La finalul meciului dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB, vedetele vicecampioanei au mers să sărbătorească alături de fanii echipei care au făcut deplasarea în capitala Bulgariei. Suporterii „roș-albaștrilor” și-au susținut favoriții în cadrul partidei și au plecat fericiți în România, datorită scorului obținut de vicecampioană.

Câteva zeci de fani ai echipei lui Gigi Becali au fost prezenți pe stadionul „Vasily Levski”, acolo unde a avut loc meciul cu CSKA 1948 Sofia. Aceștia au ales să își susțină echipa, chiar dacă condițiile meteorologice din Bulgaria nu erau favorabile.

Totuși, elevii lui Elias Charalambous nu vor putea să sărbătorească alături de fani și la partida retur, care este programată pe 3 august. FCSB va juca partida pe stadionul „Arcul de Triumf”, iar suporterii formației nu vor avea acces pe stadion. Meciul va începe de la ora 21:30.

Reclamă

Înainte de partida retur a „dublei” cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia, FCSB va juca un meci în deplasare, la Galați, împotriva celor de la Oțelul. Partida se va juca pe data de 29 iulie, de la ora 21:30. Ambele meciuri vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Florinel Coman a tras un semnal de alarmă după CSKA 1948 Sofia – FCSB. Ce a spus cel mai în formă jucător despre un posibil transfer

Florinel Coman a reacționat după victoriei echipei sale, din meciul cu CSKA 1948 Sofia. Formația „roș-albastră” a avut de suferit în repriza a doua a partidei din Bulgaria, iar vedeta echipei a recunoscut acest lucru. De asemenea, „Mbappe” a vorbit despre o posibilă plecare din lotul lui Elias Charalambous.

„A fost un meci în deplasare, un meci pe un teren greu. Dar am venit să câştigăm şi suntem fericiţi că am marcat în deplasare. Îmi intră din toate poziţiile, ce pot să spun? Am avut noroc azi.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: O să le fie greu celor de la FCSB să te mai ţină?) Nu, de ce să le fie greu? Sunt declaraţiile dânsului, v-aţi obişnuit cu el (n.r. despre emoţiile pe care le are Gigi Becali că îşi pierde golgheterul).

Asta este cea mai mare problemă, pentru că şi aici am întâmpinat o stare de amical, să spunem aşa, foarte puţini oameni în tribună. Suntem foarte fericiţi că au venit suporterii noştri, ne-au susţinut şi în această deplasare. A fost un drum lung. Le mulţumesc pe această cale, am cântat cu toţii la finalul meciului.

Important este că am câştigat acest meci, pentru că anul trecut am început prost. Îmi aduc aminte cu Saburtalo am pierdut acel meci din deplasare. Nu a fost cel mai bun joc al nostru, clar, am simţit şi noi asta, dar am avut un adversar fragil, să spun aşa.

Ei nu ne-au surprins cu nimic pentru că nu au avut ocazii. Dar jocul nostru nu a fost cel pe care l-am avut în primele două etape de campionat”, a spus Florinel Coman, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și