Închide meniul

Incident şocant aproape de stadionul Steaua! Un minor înarmat cu un cuţit a fost reţinut

Publicat: 10 august 2023, 21:31

Reclamă
Incident şocant aproape de stadionul Steaua! Un minor înarmat cu un cuţit a fost reţinut

Galeria FCSB-ului, în drum către arena din Ghencea/ AntenaSport

Incident şocant aproape de stadionul Steaua! Un minor înarmat cu un cuţit a fost reţinut. Anunţul a fost făcut de Jandarmeria Capitalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmeria Capitalei a anunţat, joi, că în jurul orei 18:00, pe şoseaua Antiaeriană, s-a descoperit asupra unui minor un cuţit tip briceag, în apropierea unui loc în care se strâng suporterii FCSB. FCSB joacă în această seară în preliminariile Conference League, pe stadionul Steaua.

Incident şocant aproape de stadionul Steaua! Un minor înarmat cu un cuţit a fost reţinut

Jandarmii au observat o persoană de sex masculin ce se deplasa către zona fostului cinematograf Lira, folosită ca loc de adunare pentru suporterii FCSB, încercând să evite forţele de ordine. În urma identificării şi a controlului corporal preventiv, a fost stabilit faptul că persoana este un minor cu vârsta de 15 ani, iar asupra sa a fost găsit un cuţit tip briceag, precizează Jandarmeria, scrie news.ro.

Adolescentul a spus că nu este membru al vreunui grup de suporteri şi a fost condus la secţia de poliţie pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală.

Fanii FCSB-ului, corteo către Ghencea pentru meciul cu Nordsjaelland

Fanii FCSB-ului au plecat în corteo, la ora 19:00, către stadionul din Ghencea, pentru duelul cu Nordsjaelland. Jandarmii s-au mobilizat, şi însoţesc miile de suporteri ai roş-albaştrilor, în drumul către arenă.

Reclamă

Mai multe maşini ale Jandarmeriei se aflau la stadion, cu câteva ore înainte de startul partidei. Forţele de ordine au sporit controalele, şi verifică chiar şi maşinile cu care fanii vin la stadionul din Ghencea.

Suporterii din peluza Nord au plecat în marş organizat către stadion la ora 19:00. Aceştia sunt însoţiti de către jandarmi în drumul lor către arena din Ghencea. Fanii au început să se strângă încă de la ora 18:00, pe Calea 13 Septembrie.

Gheorghe Mustaţă a oferit ultimele detalii despre plecarea fanilor de la FCSB, spre stadionul din Ghencea. Liderul galeriei roş-albastre a dezvăluit că ora de plecare spre stadion a fost 19:00, şi a făcut un apel la calm, înaintea duelului cu Nordsjaelland. Vrea ca suporterii să nu introducă pe stadion torţe şi fumigene.

Reclamă 4 / 0/3

„Le transmit așa: fără țorțe, fără fumigene, să ne comportăm ca atare, pentru că nu vrem să beneficiem de o sancțiune sau să ni se taie dreptul de a mai juca pe Ghencea.

Așa că punctul de întâlnire va rămâne la ora 17:00, la Prosper, la 13 septembrie, la ora 19:00 va fi plecarea în corteo spre stadionul Ghencea”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru fanatik.ro.

Şi la derby-ul cu CFR Cluj, din runda precedentă de Liga 1, jandarmii au sporti controalele la intrarea în stadionul din Ghencea. Meciul respectiv a fost considerat unul de risc ridicat, după ameninţările fanilor de la CSA Steaua.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și