Închide meniul

Dan Petrescu, surprins total de FC Pyunik: „Au venit cu charter, au închiriat 41 de camere single”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2022, 20:25

Dan Petrescu, surprins total de FC Pyunik: „Au venit cu charter, au închiriat 41 de camere single”

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu într-o conferință de presă / AS.ro

Dan Petrescu e surprins de FC Pyunik, adversara celor de la CFR Cluj din turul 1 preliminar al Champions League. Organizarea armenilor l-a dat peste cap pe antrenorul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e surprins de faptul că cei de la FC Pyunik au venit la Cluj cu charter-ul și pentru că s-au cazat la un hotel de lux.

Dan Petrescu, surprins total de FC Pyunik

Ultima oară când am jucat cu o echipă din Armenia la Cluj, ei au venit cu 10 ore înaintea meciului, obosiți. Acum, cei de la Pyunik au venit cu charter. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, au rezervat 41 de camere, toate single. Au condiții foarte bune! Am înțeles că au și o primă foarte mare”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

CFR Cluj a reușit doar un 0-0 în meciul tur de la Erevan. Ardelenii au fost lipsiţi de şansă pe terenul campioanei din Armenia. CFR Cluj a dominat la toate capitolele, dar nu a putut să înscrie în poarta adversă.

12 şuturi spre poarta lui Pyunik au avut campionii României, 5 execuţii fiind cadrate. Gabriel Debeljuh a trimis şi mingea în bară, spectaculos, din „foarfecă”. Returul este programat pe 13 iulie, în Gruia.

Reclamă

Dan Petrescu a făcut nopți albe înainte de CFR Cluj – Pyunik

Dan Petrescu a dezvăluit că a făcut nopți albe înaintea meciului CFR Cluj – Pyunik Erevan. Antrenorul campioanei României spune că nu mai doarme bine de când echipa sa a început meciurile oficiale.

Fotbalul e imprevizibil, totul este posibil. Ce a fost nu mai contează. Nu mai contează că am luat campionatul, contează meciul de mâine. Oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale. În meciurile amicale, te concentrezi, dar parcă dormi mai liniştit. La oficiale, presiunea e mai mare. Dacă echipa e bine organizată, se apără bine şi bate bine faze fixe, pot să bat pe oricine. În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Pyunik.

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania). Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Pyunik, adversara lui CFR Cluj din turul 1 preliminar al UEFA Champions League

Pyunik deține un record impresionant în Armenia, fiind cea mai titrată echipă din campionatul național. Fondată în 1992, adversara CFR-ului a cucerit 15 titluri de-a lungul istoriei, în 1992, 1996, 1997, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014–15 și 2021–22.

Pe lângă cele 15 titluri, FC Pyunik a mai câștigat 8 Cupe și 9 Supercupe ale Armeniei.

La ora actuală, adversara campioanei României are o valoare a lotului de 5,96 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cei mai scumpi jucători ai echipei sunt Nikita Baranov, Anton Bratkov, Alexander Gonzalez, Renzo Zambrano și Jose Caraballo, cotați fiecare la 300.000 de euro.

FC Pyunik n-a ajuns niciodată în grupele unei cupe europene. Campioana Armeniei a participat ultima oară în preliminariile UEFA Champions League în 2015, când a fost „spulberată” de Molde, cu scorul general de 0-6.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și