Închide meniul

Ionel Ganea îl ironizează pe „antrenorul” Gigi Becali: „Să mai treacă pe la cursuri. A greşit formula!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 13:39

Ionel Ganea îl ironizează pe „antrenorul Gigi Becali: „Să mai treacă pe la cursuri. A greşit formula!

Ionel Ganea, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Ionel Ganea, în timpul unui interviu / Hepta

Ionel Ganea îl ironizează pe „antrenorul” Gigi Becali, după ce FCSB a fost eliminată din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Fostul internaţional român s-a amuzat de patronul vicecampioanei României şi îl anunţă că a greşit schimbările în meciul din Danemarca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Nordsjaelland, scor 0-2, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Chiar dacă finanţatorul roş-albaştrilor a afirmat că le-a dat „mână liberă” lui Elias Charalambous şi lui Mihai Pintilii, Ganea nu îl crede.

Ionel Ganea îl ironizează pe „antrenorul” Gigi Becali

„Ganezul” a ieşit la atac şi e sigur că Gigi Becali este de vină pentru eşecul FCSB-ului.

De Steaua (n.r. FCSB) îmi pare rău că a fost eliminată de Nordsjaelland. Nici n-am auzit de ei. Jur! Când jucam eu, nu însemnau nimic în fotbal.

Atât au putut. Acum, se vor concentra pe campionat. Poate fi un avantaj pentru ei. O explicație pentru înfrângerea lor din Danemarca e că a greșit Gigi Becali formula. Patronul-antrenor să mai treacă pe la cursurile de antrenori. Ăsta e riscul patronului-antrenor. Uneori îi iese, alteori nu„, a declarat Ionel Ganea la sport.ro.

Reclamă

Imediat după meciul din Danemarca, finanţatorul vicecampioanei Ligii 1 a ţinut să afirme că schimbările au fost făcute exclusiv de staff-ul tehnic.

Nu am ce măsuri să iau. O să le iau ca să fac treaba mea şi să nu mai fac voi. Să nu se bage patronul. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluţă atacant şi am fost de acord. Prima dată şi schimbările. M-au informat. Nu am zis că dacă merge echipa fac ca ei.

Poate aveam alte idei. Am vrut să fac ca ei. S-a accidentat la antrenament, pe terenul acesta a făcut o entorsă. Nici schimbările nu au fost făcute bine. Şi Chiricheş a făcut greşeala asta. Nou nu avem un antrenor care să antreneze cornerele.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru nu poate să ridice o minge. Antrenorii trebuie să antreneze cornerele. Vreau să văd jucător care să poată să ridice mingea din corner. Dacă era după mine, îl scoteam pe Djokovic şi îl băgam pe Cordea. Nu dau vina pe ei şi dau vina pe mine„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB este OUT din Europa, dar rămâne în cărţi pentru câştigarea titlului, primul după o pauză de 9 ani. Are maximum de puncte, dar tocmai a pierdut primul loc în Liga 1. Roş-albaştrii au 12 puncte, cu 2 mai puţin decât Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au două meciuri în plus.

Ce cotă are FCSB la câştigarea Ligii 1

Bookmakerii au reacţionat după debutul perfect al FCSB-ului în noua ediţie de campionat. Dacă la startul competiţiei echipa antrenată de Elias Charalambous avea aceeaşi cotă cu CFR Cluj pentru câştigarea titlului, 3.25, lucrurile stau diferit acum.

FCSB este considerată a fi favorită certă la câştigarea titlului, primul după o pauză de nouă ani. De altfel, jucătorii FCSB-ului au anunţat, după partida cu Nordsjaelland din retur, că vor da totul pentru a îşi face echipa campioană. Deţinătoarea trofeului este văzută cu a patra şansă la apărarea trofeului.

Cum arată cotele actualizate:

FCSB – 1.95
CFR Cluj – 4.00
Universitatea Craiova – 7.50
Farul Constanţa – 9.00
Sepsi – 20.00
Rapid – 20.00
FC Voluntari – 75.00

Trebuie să ridicăm capul şi să continuăm în campionat pentru că am început o treabă foarte bună şi să continuăm la fel. Vrem titlul în acest sezon„, a declarat Darius Olaru după Nordsjaelland – FCSB 2-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și